Valorant'tan gereksiz yere ban yemek

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Selam iyi Sosyaller öncelikle.
Herhangi bir şekilde hile yapmamama rağmen main hesabımda ban yedim.
Daha sonrasında ticket attım bakmadılar.
Yeni 2 tane hesap açtım onlardan da ban yedim.
Acaba oyunda mı bir sorun var deyip oyunu sildim baştan kurdum yine aynı az önce ban yedim.
Sebebini bilen var mıdır oyunu oynayamıyorum.

Arka tarafta çalışan bir program yüzünden veya birisine ana bacı katarak(Maddi-Manevi bütün değerlerine) küfür ettiğinizden dolayı olabilir. Herhalde HWID ban (3 aylık başlıyordu) yemişsiniz gibime geliyor.

Arka tarafta çalışan bir program yüzünden veya birisine ana bacı katarak(maddi-manevi bütün değerlerine) küfür ettiğinizden dolayı olabilir. Herhalde HWID 3 aylık yemişsiniz gibime geliyor.

Yeni hesap açarak oynayabiliyorum perma değil ama ilk turdan ban yiyorum küfürden dolayı mı acaba?

Yeni hesap açarak oynayabiliyorum perma değil ama ilk turdan ban yiyorum küfürden dolayı mı acaba?

Bence öyle. Kısaca oyunbozanlıktan dolayı eski hesaplarınızı kalıcı banlatıp yeni açılan her hesabada belli bir süre sonra aynısını yapacaktır. Bence Riot Games ticket atıp durumu açıklayın. En iyi cevabı onlar verecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…