Valorant'tan haksız yere yasaklanmak

Kaan0307

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce Valorant'a girmek istediğimde alttaki uyarıyı verdi hesabımda hile açmadım ancak internet kafede hesaba girişim oldu birkaç kez. Hesabımı kurtarma ihtimalim var mı? Riot'a yazdım ancak daha cevap gelmedi ve çoğu kişi hileden ban yiyen hesabın açılmayacağını söylüyor. Ayrıca eğer internet kafede giriş yapılan PC de hile açılmadıysa ban yeme sebebi ne olabilir? 3.parti dosya türleri nelerdir? Ve bilgisayarda bunları bulmanın yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-31_161812723.png
    resim_2025-01-31_161812723.png
    489,8 KB · Görüntüleme: 103
Hocam bende haksız yere hileden ban yemiştim. Yeni açtığım yan hesapta rankım demirdi. Ana hesap rankı ise plat. 63 vurdum ve maç içerisinde raporladılar beni bizim takımda rakip takımda. Ban yedim destekle iletişime geçtim açtılar banı.

Destek sisteminde bir şey olmadığına kanaat getirirse banın kalkar.

Valorant banları açmıyor diyecek kadar az inceleyip atıyorlar arkadaş "internet kafe girişim" oldu diyor. Oradan ya başka PC'den hile açıldı ya da orada bir şey oldu yani hocam geçmiş olsun banınız açılmaz.

2021'de profesyonel olarak Valorant oynuyordum bir kariyerim vardı, bu şekilde haksız yere ban yedim ve bütün kariyerim her şeyim bitti, çok kez çabaladım uğraştım yaklaşık 10 tane ticket attım fakat böyle bir yasaklanmadan ötürü ticket attığın zaman sana cevap vermeden Ticket'ini direkt olarak kapatıyorlar, boşuna Ticket'la destekle onunla bununla uğraşma bence, destek için bir blog yazı bile oluşturmuştum bir sürü e sporcu RT leyip paylaşmıştı fakat hiçbir işe yaramadı, geçmiş olsun. merak edenler için bkz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende haksız yere hileden ban yemiştim. Yeni açtığım yan hesapta rankım demirdi. Ana hesap rankı ise plat. 63 vurdum ve maç içerisinde raporladılar beni bizim takımda rakip takımda. Ban yedim destekle iletişime geçtim açtılar banı.
Hocam banınız kalıcımıydı?

Merhaba, az önce Valorant'a girmek istediğimde alttaki uyarıyı verdi hesabımda hile açmadım ancak internet kafede hesaba girişim oldu birkaç kez. Hesabımı kurtarma ihtimalim var mı? Riot'a yazdım ancak daha cevap gelmedi ve çoğu kişi hileden ban yiyen hesabın açılmayacağını söylüyor. Ayrıca eğer internet kafede giriş yapılan PC de hile açılmadıysa ban yeme sebebi ne olabilir? 3.parti dosya türleri nelerdir? Ve bilgisayarda bunları bulmanın yolu var mıdır?
hesabım çalındı diye söylersen banını açıyolar benimkini açtılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı