Valorant'tan zevk almıyorum

Yakazan

Decapat
Katılım
14 Mart 2021
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar konu acayip saçma olabilir fakat demek zorundayım. Ben beta oyuncusuyum Valorant'a mayıs 2020 aylarında falan başladım daha sonra sebebini tam bilmesem de tahminim bug kullanmaktan ötürü 24 Ocak 2021'de HWID ban yedim. Yedikten sonra 27.04.2022'de banım kalktı ve oynamaya tekrardan başladım başta 1 hafta kadar oynadıktan sonra Valorant sıkmaya başladı. Oyuna başladığımdan beri hiç sıkılmazdım saatlerce antrenman yapar üst üste kaybedip sinirlensem de hiç sıkılmazdım ama nedense sıkılmaya başladım. CS:GO önceden oynardım tekrardan başladım CS:GO acayip sarıyor fakat Valorant'a geri dönmek istiyorum her yolu denedim ama yine de sıkıyor. Ne yapmam lazım? Artık diğer oyunlar da sıkmaya başladı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ortamı ile girmiyorsanız bir süre sonra sıkabilir. Her oyun içinde geçerli.
 
Her oyun gibi tıpkı Valorant ve yeni çıkacak oyunlar da bir müddet oynarsın fakat sonra kabak tadı vermeye başlar. Bir süre sonra tekrar canın sıkıldığında Valorant oynayıp zevk alacaksın ama biraz soğuman gerekli.
 
Oyun oynamak sadece CS:GO ya da Valorant oynamaktan ibaret değildir. Arada tür değişikliği yapmak size iyi gelir. Aynı oyunlarda takılı kalmayın. Arada bir online oyunların da dışına çıkın derim.
 
Arkadaşlar konu acayip saçma olabilir fakat demek zorundayım. Ben beta oyuncusuyum Valorant'a mayıs 2020 aylarında falan başladım daha sonra sebebini tam bilmesem de tahminim bug kullanmaktan ötürü 24 Ocak 2021'de HWID ban yedim. Yedikten sonra 27.04.2022'de banım kalktı ve oynamaya tekrardan başladım başta 1 hafta kadar oynadıktan sonra Valorant sıkmaya başladı. Oyuna başladığımdan beri hiç sıkılmazdım saatlerce antrenman yapar üst üste kaybedip sinirlensem de hiç sıkılmazdım ama nedense sıkılmaya başladım. CS:GO önceden oynardım tekrardan başladım CS:GO acayip sarıyor fakat Valorant'a geri dönmek istiyorum her yolu denedim ama yine de sıkıyor. Ne yapmam lazım? Artık diğer oyunlar da sıkmaya başladı.

Valorant kalite konusunda en düşük seviye oyunlardan birisidir. Kozmetiklere çok fazla para harcarsan belki oyundan keyif alma sebebin biraz artabilir. CS:GO'ya kıyasla burada envanter dizmek %99 oranında daha ucuz ve rahat. Piyasada oynayabileceğin ücretsiz ve düşük sistem isteyen başka oyun olmadığı için Valorant çok oynanıyor. R6 mesela bundan çok daha kaliteli bir oyun. Rogue Company ise bu oyundan 100 lerce kat daha iyi. 0 toxic oyuncu ile oyununun zevkini arşa çıkarıyorsun. Valorant kadar popüler olmamasının sebebi TPS oyun. Bir de yapan firma Riot'tan çok çok daha zengin olmasına rağmen çoluk çocuğu çekmemek için sağa sola sürekli reklam yapmıyor.
Dipnot: Rogue Company kozmetikleri maalesef Valorant kadar güzel değil. Gerçi Valorant'ın da 3-5 tane özel seti var gerisi boş set.
 
Oyun oynamak sadece CS:GO ya da Valorant oynamaktan ibaret değildir. Arada tür değişikliği yapmak size iyi gelir. Aynı oyunlarda takılı kalmayın. Arada bir online oyunların da dışına çıkın derim.
sadece fps oyunu oynamadım stardew walley, ets 2, minecraft, phasmophobia, fall guys, Black desert dead by diylight devour rainbow daha bir sürü oyun oynadım ben galiba rekabetten sıkıldım fps oynu sıkıyor
 

Geri
Yukarı