Varlığımı sorguluyorum

@391969 Nokta atışı yapmışım. Kendimi tekrar tebrik ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sorgulanmadan geçen bir hayat boşa geçmiş demektir.

Allah askina video atmayin cocuk musunuz aklimizla alay mi ediyorsunuz kardesim.
Ne alaka? Çocukluk ile video mantığını anlamadım? Gayet de güzel bir video. Bazı anlatılamayan durumları resimlerle, videolarla gösterebilirsin. Soma oyunun felsefesi de mükemmeldir. Güzel bir biçimde sorgulatır insanı.

Kardesim cahilsiniz cahil. Turkce olmayan kaynaklardan kitap, belge makale okumaniz lazim. 10 dakikalik bir videoda hic bir ogreti bulunamaz. Oryantalistleri dinlemeniz lazim. Yuzeysel fikir sahibi olup hayatiniza uyguluyorsunuz, yapmayin.

Kardesim cahilsiniz cahil. Turkce olmayan kaynaklardan kitap, belge makale okumaniz lazim. 10 dakikalik bir videoda hic bir ogreti bulunamaz. Oryantalistleri dinlemeniz lazim. Yuzeysel fikir sahibi olup hayatiniza uyguluyorsunuz, yapmayin.
Aynen. Ben cahilim ve hâlâ öğrenmeye devam ediyorum. Ama sen mükemmelsin. Sen her şeyi bilecek kadire sahipsin. Zaten en başta yazdığın argümandan ne kadar mükemmel olduğunu gördük. Sen nasıl bir şeysin öyle. Bana öğret sensei. Tarikat kurmanı öneririm. En önde gelen müritlerinden olurum. Adına propagandalar yaparım.

Din adına pozitif bir mesaj atıldığında neden emoji yağmuru atılıyor anlamadım. Ateistlerin hepsinin zeki ve çağdaş olmayışının kanıtı sensin mesela. Az büyü hayranı olduğun YouTuber'leri taklit etmeyi bırak hayatı kitaplardan öğrenmeye çalış videolardan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…