Varlığımı sorguluyorum

Az büyü hayranı olduğun YouTuber'leri taklit etmeyi bırak hayatı kitaplardan öğrenmeye çalış videolardan değil.
Bana göre de bütün her şey videolardan öğrenilmez. Ama kimin öğrenme şeklinin nasıl olduğunu bilemezsin. Mesela videoyu paylaşan arkadaşımız Z kuşağı dediğimiz gruba giriyor ise Z kuşağı izleyerek öğrenmeyi, önceki kuşaklara göre daha iyi yapıyor. Bana göre interneti faydalı kullanırsan öğrenemeyeceğin hiç bir şey yok. Ki videoyu izlemediysen izlemeni öneririm. Bir şey öğrettiği yok. Ne anlattığı hangi felsefi içeriği barındırdığı ile ilgili bir video.

Normal bir olaydır. İnsan varoluşu itibarıyla sorgulayıcı bir varlıktır. İnsanın kendi varlığını sorgulaması da en olağan olaydır.

Kardesim cahilsiniz cahil. Türkçe olmayan kaynaklardan kitap, belge makale okumaniz lazim. 10 dakikalik bir videoda hiçbir ogreti bulunamaz. Oryantalistleri dinlemeniz lazim. Yuzeysel fikir sahibi olup hayatiniza uyguluyorsunuz, yapmayin.

Başka tavsiyeniz var mı kardeşim!

1986 doğumluyum, beni Z kuşağıan koydun helal olsun kardeşim!

Kimse bir başkasının nasıl yaşadığını, nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden kafasına göre yargılamamalı. Kardeşim!
Ön yargılarımız en büyük cehaletimiz değil mi kardeşim?

Son düzenleme:
Z kuşağı ise dedim. Video ile izleyerek öğrenmeyi sadece Z kuşağı yapacak değil. Bizimde birkaç numaramız var herhalde.

Lütfen ben 10 dakikalık video ile yüzeysel fikir sahibi olup bu fikri hayata uygulayan cahil biriymişim. Yabancı makale, kitap, oryantalist okumalıymışım.

Konu bir şekilde Z kuşağı olunca birkaç şey söylemeden edemeyeceğim. Z kuşağının bir şey öğrendiği yok. Rüzgar nereden eserse oraya savrulan biliçsiz bir kuşak. Z kuşağı interneti faydalı kullanamıyor. Şöyle bir anlamsız düşünce var bunlarda Z kuşağıysam din düşmanlığı yapıp iktidara sallamam şart. Yine bu Z kuşağı saygısız küfürbaz her şeyi normalleştiren anormal tiplerden oluşuyor. Oyunlarda denk geldiğiniz türlü küfürlere maruz kaldığınız aile kutsal değerlere dahi saygısı olmayan çocuklardır. Komiktirki bu çocuklar yeri geliyor sana Atatürk sevdalısıymış gibi konuşmalar yapabiliyorlar. Bu çocuklar bilgisayar başında büyümüş hayatı Twitch yayınlarından ibaret zannediyorlar. Real hayatta iki lafı bir araya getiremezler babaları zorla camiye götütür eve gelip bilgisayar başına geçince aslan olurlar o beş dakika önceki küçük hafız bir anda ateist olup klavyeyi ateşlemeye başlar. Burada keko falan diye alay ettikleri ile karşılaştıkları çocukları görünce kafaları öne eğilir gözlerini kaçırırlar. Anlayacağın bu Z kuşağının geneli korkak beceriksiz küfürbaz saygısız bencil çocuklardan oluşuyor.

Evet. Fıght club taki edward Norton ve brad pitt arasındaki fark gibi her şey.

Rahatça küfür edebilen biri küfür yemeyi göze almıştır. Bu gibi platformlarda küfür ederim diyerek tehdit etmek pek akıl karı değil. Karşılıklı küfürleşmek Z kuşağının en favorilerinden bu arada. Çünkü kendisinin kutsal olarak saydığı bir şey yok. Bu durumda olan sadece sana oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…