Vallahi gayet güzel duruyor hocam. PSU falan araştırdım ama çok sorun yaşayan olmamış orta segment bir PSU yani gayet güzel hocam alınabilir. İleride de RAM 2*8 yapılırsa tadından yenmez.
Berbat bir sistem. Kasa, PSU, SSD, RAM hepsi kötü.Alternatif ve işlemcisi daha iyi Ryzen anakrt olduğu için ileride değiştirebilir geleceğe yatırımlı
Arkadaşım alacakmış bu fiyat daha iyi öneriniz var mı?INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
OC vb şeyleri yapmaz basit bir kullanıcı sadece oyun oynar.
Berbat bir sistem. Kasa, PSU, SSD, RAM hepsi kötü.
Adı sanı duyulmamış parçalarla harmanlanmış bir sistem. Böyle sitelerde hazır sistemlerden hayır gelmiyor. Dragos kasa ve RAM... Turbox SSD...
Ne demek istiyorsun?Önerdiğim monitörü al güzel olur.
Bence saçmalıyorsun Turbox'a denecek şeyleri burada sayma bence.
PSU'lardan pek anlamıyorum ama bu sistem hakkında pek kötü yorum okumadım.Hocam bunu ben de çok görüyorum ama PSU sizce nasıl? Kaliteli mi?
Bence sizin marka birikiminiz çok yok parçalar F/P olarak iyiler arkadaşın gönderdiği sistemdeki RAM'ler balistix SSD de Crucial sizce çok mu iyiler yoksa başa baş mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.