Vatan 10100F ve GTX 1650S sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyük ihtimal Turbox kullanıyorsunuz veya onun türevlerinden birini. Crucial markası gayet köklü bir marka ve SSD, RAM konusunda üst düzey işler yapıyorlar. RAM modellerini bizzat kullandım ve gözüm kapalı önereceğim markalardan biridir.

Hayır Turbox Kullanmıyorum Windforce ekran kartım HyperX RAM'im MSI anakartım ve Corsair'de PSU var sadece yakınlar demek istedim RAM'de Crucial daha iyi olsa bile işlemcide bu sistem bence daha iyi

Ayrıca Crucial 2666 Dragos 3000 MHz aradaki fark yok diyebiliriz

Ayrıca Crucial markasına herhangi bir laf etmedim sadece başa baş olduklarını söyledim RAM'de Crucial iyi olabilir ama ahım şahım fark yoktur.
Önerdiğiniz sistemde bulunan RAM'lerin çiplerinin kalitesizliğini hayal bile edemiyorum. Ayrıca aynı kefede tutacaksan normal karşılaştırırsak CL19 RAM'ler önerdiğiniz için gecikme süreleri bariz belli. Crucial model CL16.

Atom bilişim kadar rezil marka yok zaten adamlar saçma sapan eski püskü şeyleri satıyorlar.
10 yıllık parçaları sıfırmış gibi sattıklarını gördüm koray bilgisiz sanırım.

Hayır Turbox Kullanmıyorum Windforce ekran kartım HyperX RAM'im MSI anakartım ve Corsair'de PSU var sadece yakınlar demek istedim RAM'de Crucial daha iyi olsa bile işlemcide bu sistem bence daha iyi

Ayrıca Crucial 2666 Dragos 3000 MHz aradaki fark yok diyebiliriz
GTX 1650 ve 1650S arasında dağlar kadar fark var. Ayrıca sistemde 400W sınırda bir güç kaynağı mevcut. Kalitesizliğini hayal edemiyorum bile. SSD zaten büyük ihtimal saniyede 150 MB yazma 50 okuma yapabilen HDD'den bozma bir şeydir.

Atom bilişim kadar rezil marka yok zaten adamlar saçma sapan eski püskü şeyleri satıyorlar.

Sen zaten 2500 TL'ye alacağın sistemden 0 Intel 1. veya 2. nesil işlemci beklemiyeceksin
GTX 1650 ve 1650S arasında dağlar kadar fark var. Ayrıca sistemde 400W sınırda bir güç kaynağı mevcut. Kalitesizliğini hayal edemiyorum bile. SSD zaten büyük ihtimal saniyede 150 MB yazma 50 okuma yapabilen HDD'den bozma bir şeydir.
Ssdler Eşit sayılır bakabilirsiniz psu konusunda haklısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı