Vatan Bilgisayar 2. el ürün satması

Hocam artık ben Amazon hariç hiç birine güvenmiyorum.
Geçen gün de benzer bir şeyi bende yaşadım. Gencer Gaming adlı siteden bir anakart almıştım. Bir kaç ay sonra ram slotu arıza yaptı ve garantiye göndermek istedim ve kabul ettiler. Ayın 1. Gününde kargoya verdim. O günden düne kadar sadece 1 kere aradılar. O da anakartı Asus'a gönderdik diye. Bekliyorum bekliyorum bir şey yok, sitelerinden mesajı attım haber bekliyoruz diyorlardı. 6 gün önce tekrar attım ve cevap dahi vermediler. Ardından kendi kendime dedim ben uğraşmam abi bunlarla diyerek Cimer,THH ve Şikayetvar'a şikayet ettim. Şikayeti görür görmez 20 günün geçtiği akıllarına geldi ve hemen iletişime geçip değişim yapıyoruz dediler. Ulan şerefsizler 1 aydır bekliyorum, ben yazılıma uğraşıyorum sisteme ihtiyacım var bunlar beni mağdur ettikçe ediyor. Sonuç ne oldu. Ben Asus a320m anakart göndermiştim ve bana ellerinde olmadığını emsali olarak colorful a320 gönderelim dediler. Kabul etmedim en başta, farklı anakartlar vardı sitede baktım orada bana verecekleri anakartı da gördüm. Aradım ve dedim ki onu bana göndermeyin, ben üstünü ekleyeyim şu anakartlardan birisini alayım ama yok kabul etmediler. Dedim en sonunda lanet olsun gönderin. Mecbur bıraktılar beni resmen. Ha isterseniz para iadesi yaparız dendi ama ben 700tl'ye almıştım, şimdi 1300tl. Hepsi aynı gerçekten hiç birine güvenmiyorum. Alırken garantisi yok olarak alıyorum.

Bayağı mağdur oldum sonuç olarak. Mecburen kabul etmek zorunda kaldım. Bir daha asla oradan alışveriş yapmam. Her aramam da sadece 1 kişi açıyordu telefonu ve her kapatmaya yakın olmamız da nezaketimi koruyup kolay gelsin dememe rağmen yüzüme kapattı her seferinde.
 
Son düzenleme:
Hocam madurluğunuzu anlıyorumda tüm sistemi iade etmek bana mantıksız geldi. Gelen SSD'yi kabul etseydiniz ya?
 
Şimdi baktımda aynı şikayetler itopya ve ince hesap içinde yapılmış bir sürü kullanılmış ürün gönderimi yapmış şikayet yemişler suç duyurusunda bulunsa halkımız bu durumlara korkup yapmazlar
 
Hepsi aynı bunların. Yasal boşlukları kullanarak müşteriyi oyalama ve yıldırma taktiklerine başvuruyorlar. Aradan zaman geçince de ürün pahalaniyor ve iade kararı çıksa bile zarara uğrayan yine siz oluyorsunuz.

İşini düzgün yapan yok maalesef, bir Amazon kaldı o da bozarsa bu kan emicilere kalacağız.
 
Artık ırak a Gürcistan'a Bulgaristan'a gidip alıp geri çıkarız millet yavaşdan öyle yapmaya başladı bile hemde daha ucuza geliyor

Cezaları artırılsa böyle yapamazlar iade lerde hep geç ve para iadesi vs dolar aynı kalıyor sanki para iadesi üst muadili artı para ödemesi vs vs alıyorlar bulmuşlar yolunu ❌
 
Bunlar çok sahtekar oluyor.bende iphone alayım dedim normal fiyat 39,999
6 bin tl kasko yaptırırsan sana satalım akşam bi arkadaş gelecek diyolar
Piyasada yok biliyoruz 2-3 bin fazlaya sat tamam ama araç sigortasından çok para istiyorlar.mümkünse amazondan almak lazım herşeyi bu yavşaklar yerli ve milli olsalar kendi milletine böyle yapmazlar.
 
Ben Vatanda çalıştım, evet iade ve değişim konularında sorun olabiliyor. Ama buradaki durum çok daha karmaşık. Stoğu 1 adet olan teşhire açılmış ürünü satmışlar size. Burada hata mağazalardaki personellerde. Çünkü muhtemelen o ürünü iade alıp teşhire açtılar, ancak sisteme teşhir olarak girmediler. Çünkü özellikle internet satışlarına ürün gönderirken kutusunda hafif çizik olan ürün dahi göndermezdik biz. Mağazadan görüp alan müşteri böyle şeyleri dert etmezdi ama internet satışlarında bu konular çok önemli olduğundan çok dikkat edilirdi. Çok nadir rastlanacak bir durum olmuş, o da size patlamış. Ancak bu kadar bekletilmeniz kabul edilemez. Çok daha hızlı aksiyon almalıydılar.
 
Hepsi aynı bunların. Yasal boşlukları kullanarak müşteriyi oyalama ve yıldırma taktiklerine başvuruyorlar. Aradan zaman geçince de ürün pahalaniyor ve iade kararı çıksa bile zarara uğrayan yine siz oluyorsunuz.

İşini düzgün yapan yok maalesef, bir Amazon kaldı o da bozarsa bu kan emicilere kalacağız.
Kesinlikle doğru söylüyorsun. 1 ay bekletildim ve umrumda değil diyerek 3 yerden şikayet ettim. Gece etmiştim Şikayetvar'dan, sabah değişim yapalım diye mesaj atmışlar. Ulan adiler 1 ay geçmiş ben şikayet edince mi 20 günün geçtiği aklınıza geliyor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı