Vatan Bilgisayar alınan kasayı değiştirme imkanımız var mı?

zeynepozturk

Decapat
Arkadaşlar cumartesi günü Vatan'dan bilgisayar topladım. Parçaların bir kısmını nakit kalan kısmını taksitle satın aldım. Fakat 3 gün geçti ve kasayı görüntüsü yüzünden değiştirmeye karar verdim. Değiştirebilir miyim ve değiştirebilirsem önü ve yanı temperlı kasa önerir misiniz?

Şu anki kasa Cooler Master Masterbox E500L 600W MidT ATX pencereli kasa 566TL'ye aldım. Sizce iyi bir kasa mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar cumartesi günü Vatan'dan bilgisayar topladım. Parçaların bir kısmını nakit kalan kısmını taksitle satın aldım. Fakat 3 gün geçti ve kasayı görüntüsü yüzünden değiştirmeye karar verdim. Değiştirebilir miyim ve değiştirebilirsem önü ve yanı temperlı kasa önerir misiniz?

Şu anki kasa Cooler Master Masterbox E500L 600W MidT ATX pencereli kasa 566TL'ye aldım. Sizce iyi bir kasa mı?
Tabii ki iyi bir. Kasa ve çok iyi bir tasarımı var neyini beğenmedin anlayamadım

Önü ve yanı temperli kasa içerisine yeteri kadar ışıklandırma yapıldığı zaman çok daha estetik bir görüntü sağlar diye düşündüm.
Bence bu kasa hakkını veriyor bu kasabın fiyatına sistem toplayanlar var düşün derim😊

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı