Vatan Bilgisayar Döviz Kur Tutarsızlığı

Daha fazla  
Az önce dikkatimi çekti de Vatan Bilgisayarın sitesinde kendime bilgisayar topluyordum, parçaların çoğu 20 TL pahalanmıştı. En alta indiğimde 1 USD 2.75 TL, 1 Euro ise 3.18 gibi bir rakam vardı. Oysa ki USD şu an 2.72 civarlarında ve Euro 3.07 civarında niye böyle tutarsızlık var ?

Hocam vatanda düştüğünde hemen değiştirmiyorlar kuru. Daha sonra değiştiriyorlar. Çıktığında ise hemen değiştiriyorlar diye biliyorum. Yanlışsa birisi düzeltirse sevinirim.

Vallahi düşürseler iyi olur. İ5 4460'a baktım beynimden vurulmuşa döndüm :D. Bu arada hala aynı umarım çakallık yapmıyorlardır. Bu arada haklısın 3 saatte 3 kere değiştirdiler fakat düştüğünde hiç indirmediler umarım düşürürler.

Düzenlendi: Çok fazla bu arada kullanmışım özür dilerim :D.

Vatan Bilgisayarın köylü kurnazlığı mantığı işte. Normal kurun üzerine üç beş kuruş ekleyip tüm sistemi neredeyse 70-80 lira oynatıyorlar sırf o ufak değişiklikler sayesinde. Artarken saniyesinde değiştirirken, düştüğünde 1 günden aşağı bir değişiklik görmedim henüz.
@BigEvil Dostum orda bir yanlışlık var burda düşmesi gereken birşey yok. Türk Lirası değer kaybediyor diğer para birimleri benzer seyrediyor. Yani talepte bulunacaksanız Türk Lirasının değerinin artmasını talep edin :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı