Vatan Bilgisayar EVGA Teknik Servisi

Rextaz

Hectopat
Daha fazla  
Sağda solda araştırdım fakat bulamadım. Bugün ekran kartımı Vatan teknik servise verdim. Sorgulamaya girdiğimde test edilecek yazıyor. Ama bildiğim kadarı ile Vektron elektronik bakıyor Evga markasına. Bunu daha önce yaşayan var mı, ne anlama geliyor bu test edilecek? Daha kargoya vermeden test edileceği yapıştırmışlar anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce test eder sıkıntılı yeri analiz ederler. Sonra tahminimce sıkıntılı parça değiştirilebilir ise değiştirir, değiştirilemez bir şey ise yeni kart verirler.
Test edileceğini biliyorum da verdiğim bayiden daha kargoya vermediler. Test edilecek yazıyor olması kafamı kurcaladı. Muhtemelen değiştirilmez evga 980 ti stokta yok para iade gibi bir işlem olacağını sanıyorum.

Vektron bilgisayarı ara sor. Ürününün keşke Seri numarasını elinde bulundursaydın. Eğer elinde mevcut ise seri numarasını da taraflarına ver oradan baksınlar. Ama hangi isim ile gönderdiğin de önemli. Ben Vatan bilgisayardan göndertip çok sorduğum oldu kendilerine sıkıntısı olup olmadığına dair seninde öyle yapmanı tavsiye ederim.

Vektron bilgisayarı ara sor. Ürününün keşke Seri numarasını elinde bulundursaydın. Eğer elinde mevcut ise seri numarasını da taraflarına ver oradan baksınlar. Ama hangi isim ile gönderdiğin de önemli. Ben Vatan bilgisayardan göndertip çok sorduğum oldu kendilerine sıkıntısı olup olmadığına dair seninde öyle yapmanı tavsiye ederim.

Vektron ile görüştüm muhtemelen cuma elimizde olur dediler. Cuma günü arayıp soracağım hemde sorunu söyleyeceğim. Teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı