Vatan Bilgisayar Mağazasından Alışveriş Yapmayın

Arkadaşlar acımayacaksınız haklı iseniz çirkeflik yapmak gerekiyor. Dedem le giderim ben bir şey alacağım zaman. Adam laptop aldı üstüne pazarlık yaptı müdürü çağırıp birde zorla hediye aldı laptop çantası. Müdürlerini falan çağıracaksınız oda aynısını yapıyorsa vatanın müşteri hizmetlerini ara şikayet et.

Yok yok, servisten gelsin zaten babamla gideceğim bakalım. Olay yaratalım biraz :)

Bak birde şey de iyice zorlanırsan. Bak kardeşim ürünü alanı bir hafta olmamış sen burada sorumlusu olduğun mağazanın hem ismini batırıyorsun hemde müşterisini kaçırtıyorsun. Bu rezilliği kapatın hemen iade talep ediyorum yoksa hem vatanın kendi hattından şikayet ederim hem techonpat ın moderatörüyüm bu rezilliğinizi orada net bir şekilde paylaşırım.

Bak birde şey de iyice zorlanırsan. Bak kardeşim ürünü alanı bir hafta olmamış sen burada sorumlusu olduğun mağazanın hem ismini batırıyorsun hemde müşterisini kaçırtıyorsun. Bu rezilliği kapatın hemen iade talep ediyorum yoksa hem vatanın kendi hattından şikayet ederim hem techonpat ın moderatörüyüm bu rezilliğinizi orada net bir şekilde paylaşırım.

Moderatörüm desem ne işe yarayacak ? Mağazanın ismini neden batırayım ki ? Zaten ne olduğunu herkes biliyor.

Bir forumda da Vatan bilgisayarın onarımı yapılmış ikinci el ürünü kutulayıp sattığının konusunu okumuştum.
Hatta adam ürünün seri numarasını distirbütörden öylesine sorgularken cihazın işlem gördüğü çıkınca şok olmuştu. SS leri atmıştı. Bulursam linkini atarım size.

Bir forumda da Vatan bilgisayarın onarımı yapılmış ikinci el ürünü kutulayıp sattığının konusunu okumuştum.
Hatta adam ürünün seri numarasını distirbütörden öylesine sorgularken cihazın işlem gördüğü çıkınca şok olmuştu. SS leri atmıştı. Bulursam linkini atarım size.

Şaşırdım mı ? Hayır.

Biz şimdiye kadar Vatan Bilgisayar'dan 50.000TL'nin üzerinde alışveriş yapmışızdır. Hiç sorun yaşamadık Vatan'ın kendisiyle. Çok da güzel ilgileniyorlar bizimle. Heralde eski müşteri olduğumuzdan. :p Hatta çalışanlar, "bugün almayın, şu gün indirim olacak o gün gelin" diye tavsiyede bile bulunuyorlar. :)

İnternet'ten alış veriş dışında vatanda hiç sorun yaşamadım. İnternetten alışveriş de geç gelmesi ve siparişten adam akıllı haber alamamanız sorun zaten onu da gelin mağazadan alın diye yapıyorlar bence...
İki sene önce internet üzerinden ekran kartı aldım ve bozuk çıktı. Bir buçuk ay sonra Kayseri'deki vatana gittim müşteri hizmetlerine anlattım durumu hemen test ettiler iade mi istersiniz yoksa değiştirelim mi dedi. Değiştirin dedim aldım o sıra Ankara'ya geçmiştim uğursuzluk mudur nedir başka çeşit bir arıza vardı yine ekran kartında. Ankara söğütözündeki şubeye gittim orda da değiştirdiler hemen o sorunsuz çıkmıştı. Geçen sene de monitör almıştım ölü pixel vardı 3 tane bana 4'ten az olursa alamıyoruz falan demişlerdi (yine kayseri şubesi ama farklı birisi vardı) bir hafta sonra tekrar gittim değiştirdiler. Şans, kader, kısmet her şeye razı olacaksın bu mağazada. (ürünlerin bozuk çıkmalarını sorun olarak kabul etmiyorum her mağazada olabiliyor bu durum şans tamamen bence)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı