Vatan, Bilgisayar Montajı Güvenilir mi?

Emre..._...Kaya

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2015
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Ben Vatan Bilgisayardan PC toplayacağım. PC montaj konusunda hiçbir şey bilmediğimden dolayı oradaki elemanlardan toplamalarını isteyeceğim. Peki Vatan bilgisayar bilgisayarın kablolamasını vs. düzgün yapar mı? Güvenebilir miyim?
 
Mesela ben bilgisayar toplattırmak istediğim zaman, Vatan Bilgisayar'a güvenmeli miyim? Onlar aynı Recep ve Ali gibi düzenli, tertipli ve kablo kalabılığı olmadan mı topluyor? Yoksa acele ederek mi topluyorlar? Ben en çok bu konuda Recep ve Ali'ye güvenirim. Çünkü onlar en temiz şekilde toplarlar üstelik bütün güncelleştirmeleri ve termal macunun seçiminden, herşeyine kadar onlar en verimli hale getirip topluyorlar. Açıkçası benimde kendi bilgisayarımı toplayabilmem imkansız değil fakat Technopat'ı çok sevdiğim için onların bana bilgisayar toplaması ayrı bir mesut olurdu bana. :)
 
Bu başlığa benzer ben açmak istiyordum arkadaş açmış sağolsun. Ben vatandan toplamadım. Toplama işinden de anlamam. Mecburen bilgisayarcılara yaptırayım dedim. Hiçbiri kasa toplama işini yapamadı ya da uğraşmak istemedi. Üstüne para verdik bir de. Kablolar ortada kaldı ve hoşuma gitmiyor. Artık internetten araştırmaya başladım yapacak yerleri. Yapan kişi bulamıyorum. Sizce bu işi kim yapar başka. Özenle yapılması gerekiyor bu işin.
 
Bu videoya baktım. Hatta kasayı açtım pederle. Videoyu izleyerek kasanın içine baktık ama o anakondayı hatırlatan o sert kabloların bizim boyumuzu aşacağını düşündük. Her kasa aynı olmuyor sonuçta. Hepsinin farklı yerleri var. Yanlış bir şey yaparız ya da kablo sökeriz takamayız falan pişman olmayalım sonra. Hatta az önce nova bilgisayarı aradım. Topluyor musunuz dedim. Hayır dediler. Tavsiye edeceğiniz bildiğiniz bir yer var mı dediğimde yok dediler. Parasından da geçtim artık. Ben bu konuda bu kadar muzdarip olacağımı beklemiyordum açıkçası. Uğraşmak istemiyorlar herhalde. 1 aydır yapan bulamadım şaka gibi.
 
Şu an Inventus'tan sistemi topladım. Sipariş edersem herhangi bir sıkıntı olmadan elime ulaşır mı? PC'yi 12-14 saat boyunca teste sokacaklarını yazmışlar. Güvenebilirim gibi geldi. Umarım bir sıkıntı yaşamam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı