Vatan Bilgisayar Neden Bu Kadar Pahalı?

  • Konuyu başlatan Fyria
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 14B
Bunun bir sebebi de ikinci el satışlarında "abi fatura Vatan'dan mı?" sorusu yüzünden biraz da:) Bazılarında var bu Vatan aşkı anlamadım gitti. Adamların yapmadığı kalmadı bu piyasada hala Vatan diyenler var. Hatta Technopat bile nasıl oldu da Vatan'dan sistem toplama videosu yaptı anlamış değilim. Ha pardon reklam anlaşması tabii ki:)
Eskiden vatan gerçekten en ucuz teknoloji sitesiydi.
 
Kardeşlerim Vatan'dan indirim yapsa dahi ürün alınmaz. Çünkü indirimde bile oyun yapıyorlar. Örneğin 2000 liraya sattığı bir ürünü indirime girdiğinde 2200 lira gösterip yüzde 10 indirim yapıyor. İndirimden sonraki fiyat 1980 lira oluyor. Anlayacağınız üzere aslında 20 lira indirim yapmış oluyor. Bu da gerçekten Vatan Bilgisayarın ne kadar kazık piyasa uygulaması yaptığını gösteriyor.
 
Vatan tanıdıklarına indirim yapıyor. Ben 1200tl olan bir bileşeni 800 gibi bir fiyata almıştım tanıdığım olduğu için kendisinin üzerine satın alınmış gösterdi. Başkası olsa 1100 gibi bir fiyata çekerler herhalde tanıdık bulman gerekiyor.
 
Vatan tanıdıklarına indirim yapıyor. Ben 1200tl olan bir bileşeni 800 gibi bir fiyata almıştım tanıdığım olduğu için kendisinin üzerine satın alınmış gösterdi. Başkası olsa 1100 gibi bir fiyata çekerler herhalde tanıdık bulman gerekiyor.
Doğrudur kardeş inanırım. Gerçekten bu devirde her yerde tanıdığın olursa rahat yaşıyorsun.
 
İsmine vatan koyan biz vatan evladıyız diyen herkes hırsızdır. Bu kadar saf ,iyi bir millete 10 kere yalan söyle 11.'de inanırlar. Vatanda sürekli olarak reklam veriyor bilmeyen insan gidip alıyor . Ben seneler önce bir tablet aldım 4 haftada bozuldu, bu kullanıcı hatası dediler o hataya kullanıcı hatası diyenler sadece onlar...
 
Düzenli aralıklarla mı yoksa rastgele mi indirim yapıyorlar bilemiyorum fakat arada indirimleri hakikaten indirim oluyor, vay be vatan en düşük fiyattan satıyor dedirtti birkaç defa denk geldim. İndirimli ürüne satın almadığım için yorum yapamam fakat sistemimi vatandan toplamıştım, ekran kartı bozuk çıktı(Topladığım gün). Reset atmadan görüntü vermiyordu, sebebini çözemedik. Garantiye verdim, birkaç hafta sonra çek verdiler. Hatta eleman dedi ki garantiye ürün vermişken bütün sistemi ver, değişen değişir dedi. Bende birkaç hafta il dışında olacağım için verdim her parçayı. Sonuç olarak ekran kartı çek oldu, işlemci sıfır verildi, ram gskill idi corsair oldu, anakart olduğu gibi geri geldi. Bende anlamadım, görevli mavi ekrandı, ısınıyordu, carttı curttu doldurdu kağıdı hayali problemlerle gönderdi. İlginç bir kafadalar. Ürünlerinizi oradan alırken deneyerek alın, benim nasıl gözümden kaçtı hala düşünüyorum...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı