Vatan Bilgisayar Rezilliği

Ben düşük fiyatlı bir şey alacaksam Vatan'dan alırım. Çünkü garanti söz konusu olduğunda direkt olarak mağazasına verip, tamir edilince geri alabiliyorsunuz. Teknik servisteki durumunu internet sitesinden de kontrol edebiliyorsunuz. (İnternet sitesinden alırım çünkü orada çalışanlar asgari ücret+prim olarak çalışıyorlar, yani neyden yüksek prim alacaklarsa sizi ona yönlendirirler.)

Arada bir şu Vatan Bilgisayar'ın çalışanları bakkal çırakları gibi oluyor.
3-4 ay önce bakkaldan R7 250 almak istedim. Bende 350 W PSU var, dedim. Bana 750W PSU almamı söyledi. Sanki R9 295x2 alıyoruz.
Hocam bir de R9 295x2 alsak herhalde bize elektirik santrali verecekler :D

Hayali sistemler olduğu kadar bir markayı karalamak isteyen hayali kişilerde var ne yazık ki. Bunlara dikkat edelim. Bahsedilen durumların hepsi diğer yerlerde de var sonuçta satış ve prim işi dönüyor. Onun dışında vatandan 10 yıldır alışveriş yaparım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ucuz değil orası ayrı.

Heryerde aynı değil, bir mağzada başınıza böyle birşey geldi diye tüm mağzaya çamur atmanız yanlış. Ben kendi sistemimi klavyemi KM R1 kameramı C270 Vatan Bilgisayar'dan aldım. Gayet ilgililer ve kibarlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı