Vatan Bilgisayar Sıvı Soğutma Rezilliği

Vatan Bilgisayar Haramidere şubesinde çalışan genç saçları hafif dalgalı bir arkadaş vardı. Montajı yapmış, uzun sürede muhabbet etmiştik. Fazlasıyla memnun kalmıştım. Şubeden şubeye çalışandan çalışana değişiyor.
İsmini haıtlıyor musunuz? :) O arkadaş benim bilgisayarımı toplamıştı, memnun kalmıştım.

Son düzenleme:
Benim fanları bağlamamışlardı. Benim bilgisayarda baştan başlıyordu. Ben takmıştım fanları. Vatan bilgisayara güvenmeyin. Bilgisiz çalışanları var. Everest markasından başka bir şey bilmiyorlar.
Sorma ya. 3 sene önce Felan g300s almaya gittim adam bana everest aldirmaya çalışıyor. Bana kullanıcı yorumlarini gösteriyor everest iyi marka öyle dediklerin bakma felan diye. Bir de bana g300s in macro tuşları 2-3 ay sonra bozuluyor diyor. 😂😂

İsmini haıtlıyor musunuz? :) O arkadaş benim bilgisayarımı toplamıştı, memnun kalmıştım.
Tam olarak hatırlayamadım lakin, kablolamayla çok uğraşmıştı. Kabloları güzelce gizledi. Kendi bilgisayarı olsa anca bu kadar uğraşır. Bu kadar uğraştığı ve çok memnun kaldığım için para vermeye çalıştım almadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı