Vatan Bilgisayarda MSI GTX 970 Stoğu

Vallahi ben sırf bu ekran kartı için 1.5 hafta bekledim. Haber veririz geldiğinde dediler haber bile vermediler en sonunda ben bizzat gittiğimde geldiğini gördüm. Sana da iyi şanslar diliyorum.

Vallahi ben sırf bu ekran kartı için 1.5 hafta bekledim. Haber veririz geldiğinde dediler haber bile vermediler en sonunda ben bizzat gittiğimde geldiğini gördüm.

Yaz yani bilgisayar alma dönemine girdiğimiz için bu sefer daha ilgili olurlar diye tahmin ediyorum. Umarım hemen temin ederler benimde almam lazım kendisini :D

@Recep Baltaş abi bu üst model dediğin MSI GTX 970 Gaming 4GB tan daha iyimi oyunlar için ? Ve bunun Sessiz , Normal , Over Clock , Hızlı Soğutma kontrol paneli var mı ? Şu kontrol paneli:Resim için tıklayınız.

@Recep Baltaş abi bu üst model dediğin MSI GTX 970 Gaming 4GB tan daha iyimi oyunlar için ? Ve bunun Sessiz , Normal , Over Clock , Hızlı Soğutma kontrol paneli var mı ? Şu kontrol paneli:Resim için tıklayınız.

100ME modelinin arasında hız farkı yok yani performans farkı da yok. 100ME modelinde backplate var, renkleri kırmızı yerine yeşil, ve içinden FarCry 4 temalı mousepad çıkıyor. O dediğiniz panel de (MSİ Gaming APP) çoğu MSİ ürününde bulunur.

Evet 100 Million Edition demek. Sadece renk için bile bu ürünü çıkartmış olabilirler, çıkarmışken de bir backplate ve mousepad koyalım demiş olabilirler. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı