Vatan Bilgisayar'da tartışma çıktı

Submit55

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Vatan'a mouse değiştirmeye gittim. Dün almıştım sonra orada çalışan eleman geldi. ''Sen kardeşim bunu savaş açarak mı içinden aldın'' dedi. Ben de ''Abi başka türlü nasıl alayım illaki yırtılıyor kutu.'' dedim. O da ''Benimle düzgün konuş, bunu şimdi kimse almaz.'' dedi. Gittim "Sen neden bu kadar sinirlendin." dedim. O da bana ''Sen'li konuşma benimle." dedi. Dangalak bana ilk başta sen demişti halbuki. Tamam istemez ver geri dedim. O da tamam dedi. O sırada orada tanıdık bir abi var. Hayrola n'oldu dedi. Böyle böyle dedim. Tamam boşver dedi değiştirdi.
20'li yaşlarda bir abi olsa çoktan kavga çıkarırdı kesin. Ben 16 yaşındayım. Belki de adamına göre muamele yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gidip şikayet et. Kimsenin bu şekilde konuşmaya hakkı yok. Baban ile gidip yöneticiye şikayet etmeni öneririm. Paran ile alıyorsun. Müşteri haksız bile olsa bu şekilde konuşmaya hakları yoktur. Güzel bir şekilde durumu anlatmaları gerekir.

At bi yumruk gitsin adamına göre muamele diye bir şey yok sen onu para vererek alıyosun oda senin verdiğin paralardan maaşını alıyo. Şöyle okkalı bir yumruğu haketmiş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı