Vatan Bilgisayar'da tartışma çıktı

Kavga etmek çözüm değil. Eğer konuşma şeklinden rahatsız olduysanız mağaza da daha yetkili biriyle görüşüp durumu izah edersiniz hem sıkıntınızı çözer hem de uyarılması gereken bir durum varsa uyarır.

Arada vatan çalışanları, müşterilere böyle kötü davranıyorlar. Oranın müdürüne şikayet talebi açın cezasını görür o eleman, kendini ezdirme dostum.

Bir daha oyle bir şey olursa hiç cekinme kardeşim. Sen oradan ürün aldın hırsızlık falan yok parasını verdin. Küçük diye kimse kimseyi ezemez.

Arada vatan çalışanları, müşterilere böyle kötü davranıyorlar. Oranın müdürüne şikayet talebi açın cezasını görür o eleman, kendini ezdirme dostum.

Ufak gördüğü için böyle konuşmuş seninle. Yoksa sıkar müşteriyle öyle konuşmak.
Şikayet edeceğim ama ailem izin vermiyor.

Kutuyu paramparça bile etsen geri almak zorundalar. Bende geçen Vatan Bilgisayara gittim. Yaşım 19 bu arada. Oradaki görevliye dedim G502 ve G700s mouse bakıcam. Bana açıkta olmadığını söyledi. Bende nasıl olmaz falan dedim. Baya bişeyler söyledim ve ardından sıfır kutusundan bir adet G502 ve bir adet G700s açtırdım inceledim falan sonra geri verdim. Birşeyde demedi. Almadan çıktım internetten İstanbul Bilişimden çok daha ucuza aldım. Vatana gitmemdeki amaç mouse'a elimle dokunmaktı denemekti anlayacağınız. Öyle kutu yırtıkmış bilmemneymiş yok öyle birşey. Alacaklar geri alamayız diye bir şey yok. Sen şimdi 16 yaşında olduğun için önemsememiştir. Yaşın küçük olduğundan insanlara hitap etme şeklinde gelişmemiştir muhtemelen karşındaki adamda kaba biriyse gayet normal aldığın tepki canını sıkma.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı