Vatan Bilgisayar'da tartışma çıktı

Bü tür kendini bilmezler sayesinde o firmadan soğuyor insan. Dün bir alışveriş mağazasında oyun jetonu almak için bayanın yanına gittik. Arkadaşımla Alman hesabı yapmak yani eşit bir şekilde parayı ödemek istedik kadın ise ne farkı var diye bize diklendi. Demem şu ki hayatın her alanında bu tür insanlar çıkabiliyor. Sen git velin ile bir güzel şikayetini et. O eleman ya uyarı ya ceza alır. Bende 15 yaşındayım senin yaşadığın olayları bende sürekli yaşıyorum.

Daha önce benzer olay bankada başıma gelmişti . Banka ile çalışan müşterilerine sırada öncelik verilir bankalarda bana oradaki güvenlik sizin ne ayrıcalığınız var deyince ben sinirlenmiştim tartışma olmuştu . Eve döndüğüm zaman ilk işim bankanın müşteri hizmetleri oldu durumu anlatınca o bankaya 2. kez gittiğimde o eleman orada yoktu oradaki çalışanlara sordum müşteriye hakaret yüzünden işten çıkarıldı dediler .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı