Vatan Bilgisayar'dan alınan R9 3900X arızalandı

decision21

Picopat
Arkadaşlar merhaba,

Geçen yıl Vatan'dan aldığım 3900X maalesef arızalandı. Başka sistemlerde de denedik, sistem hiç açılmıyor bile, hiçbir tepki vermiyor sistem. Şimdi bunu garantiye göndereceğiz ama daha önce pinleri hafif eğilmişti acaba bunu bahane edip garanti dışı bırakırlar mi? Son fotoğraflar şu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_20221022_205456.jpg
    IMG_20221022_205456.jpg
    274 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20221022_205507.jpg
    IMG_20221022_205507.jpg
    227 KB · Görüntüleme: 113
Göndermeden bilmek zor ama sanmam. Yine de gönderin.

Arkadaşlar merhaba,

Geçen yıl Vatan'dan aldığım 3900X maalesef arızalandı. Başka sistemlerde de denedik, sistem hiç açılmıyor bile, hiçbir tepki vermiyor sistem. Şimdi bunu garantiye göndereceğiz ama daha önce pinleri hafif eğilmişti acaba bunu bahane edip garanti dışı bırakırlar mi? Son fotoğraflar şu şekilde.

Göndermeden öğrenemezsiniz? Nasıl bozuldu?

Yanlış anlamayın meraktan soruyorum Vatan bilgisayardan alındığıdetayını neden paylaştınız? Teknolojik bir ürün sonuçta 2 yıl da garantisi var. Sizden kaynaklanan bir sorun yoksa garanti kapsamında değişim sağlarlar zaten.

Mesajımı neden beğenmediniz? Konu açan arkadaşa soru soruyorum.

Artı -2 Eksi
Arkadaşlar merhaba,

Hafif eğilmesi belki sorun yaratabilir. Ancak yine de gönderin.

Ürünler garantiye gönderilirken detaylı kontrol edilip fotoğraflanır. Eğik pinler belli olacaktır. Evet yetkili servis bunu bahane edip garanti dışı bırakabilir, bırakmayabilirde. Teknisyenin insafına kaldınız :)

Yanlış anlamayın meraktan soruyorum Vatan bilgisayardan alındığıdetayını neden paylaştınız? Teknolojik bir ürün sonuçta 2 yıl da garantisi var. Sizden kaynaklanan bir sorun yoksa garanti kapsamında değişim sağlarlar zaten.

Mesajımı neden beğenmediniz? Konu açan arkadaşa soru soruyorum.
Vatan computer olduğunu özellikle belirttim neticede bir Amazon değil. Müşteri memnuniyeti ne derece önemli emin degilim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı