Vatan Bilgisayar'dan alınan sistem değiştirilebilir mi?

Vatan'dan dün bir bilgisayar aldım. Özellikleri RTX 4060 ve R5 5500. Bana önce i5 12400F seçeneğini sundular daha sonrasında da R5 5500+sıvı soğutma vereceklerini ve Intel'e göre daha iyi performans vereceklerini söylediler. Tamam deyip bilgisayarı aldım eve geldim. CS2'de inanılmaz bir FPS düşüklüğü vardı. Araştırdım, testlere baktım ve i5 12400F'in çok daha iyi olduğunu gördüm ama bana alırken öyle dememişlerdi. Değişim yaparlar mı, hakkım var mı?
Bilgisayarin tamamini ne kadara aldin? Diger bilesenler ne?

Kendi düşen ağlamasın bundan sonra. Çoğu kişi bir sorunla karşılaşıp iş işten geçtikten sonra konu açıyor. Önceden konu açsalar böyle kazık yemeyecekler.

@Andaç Lengerli THH başvurabilirsin ama aylarca uğraştırabilir. Kalsın diyorsan 5500'ü satıp 5600 geçersin.

THH gitse bile haklı çıkma durumu yok. Mağazadan görerek, bilerek, isteyerek, rızasıyla almış. Üründe herhangi bir arıza yok. Nasıl kazanmasını bekliyorsunuz ki?

Bilgisayarin tamamini ne kadara aldin? Diger bilesenler ne?
24000 TL RTX 4060 R5 5500 MSI B450M-A PRO MAX II Sıvı soğutma Powerboost Noble 240

İade çok uğraştırırlar, ah şu konuları şu sistemleri almadan toplamadan açsanız bir de.

Kendi düşen ağlamasın bundan sonra. Çoğu kişi bir sorunla karşılaşıp iş işten geçtikten sonra konu açıyor. Önceden konu açsalar böyle kazık yemeyecekler.

@Andaç Lengerli THH başvurabilirsin ama aylarca uğraştırabilir. Kalsın diyorsan 5500'ü satıp 5600 geçersin.

Uğraştırır dururlar. Keşke şu sorulari sistemleri almadan once sorsaniz. Allah bilir verdikleri sivi sogutma da 120mm Gamepower falan bir seydir.

Vatan Bilgisayar'a giderken alacağın üründen emin olman lazım. Oradaki çalışanların yorumuna kaldıysan vay haline. Bu tarz mağazalara gittiğim zaman çalışanlardan hiç fikir almam. Alacağım ürünü gitmeden önce belirlemiş olurum ve gidince direkt ürünü alıp çıkarım. Elde kalan ürünlerin stoklarını eritmek için saçma sapan öneriler yapıyorlar genelde. Zaten çoğunun donanım bilgisi zayıf oluyor.

Peki bu haliyle kötü mü şu an yani kötü bir bilgisayar mı almışım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı