Vatan Bilgisayar'dan alınan yanan bilgisayar garantiye girer mi?

shhii

Femtopat
Daha fazla  
Hocalarım iyi akşamlar, Vatan'dan hazır sistem olarak alınmış bir bilgisayara sahibim. PSU'dan kaynaklanan bir yanma sorununda Vatan Bilgisayar garantisine girer mi? 24 ay garanti var ve ben bilgisayarı alalı 6-7 ay oluyor. PSU kalitesiz olduğundan dolayı parçalara zarar vermiş olabileceğinden şüpheleniyorum. Bunun için götüreceğim garantiye. Şayet yanmış parça var ise karşılarlar mı?
Sistem:
  • Ekran k: NVIDIA RTX 4060 Ti 8 GB.
  • İşlemci: Intel i5 12.nesil
  • Anakart: Gigabyte H610M h DDR4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım iyi akşamlar, Vatan'dan hazır sistem olarak alınmış bir bilgisayara sahibim. PSU'dan kaynaklanan bir yanma sorununda Vatan Bilgisayar garantisine girer mi? 24 ay garanti var ve ben bilgisayarı alalı 6-7 ay oluyor. PSU kalitesiz olduğundan dolayı parçalara zarar vermiş olabileceğinden şüpheleniyorum. Bunun için götüreceğim garantiye. Şayet yanmış parça var ise karşılarlar mı?
Sistem:

PSU marka model?

Sistem:

PSU nasıl yaktın en fazla içinde sigorta var o atmıştır.

Hocam henüz yanmadı ama çeşitli sorunlar var PC'de. Bazı parçalara zarar gelmiş olabileceğinden şüpheleniyorum dandik bir PSU'ya sahip olmamdan ötürü. Şayet garantisi geçiyor ise götürüp baktırmak isterim.

PSU'lar yanabilir veya patlayabilir. Zaten o yüzden PSU'ya çok dikkat edilmesi gerektiğini söylüyoruz.

Konuya bir şey diyemem, garanti sisteminin nasıl işlediğini bilmiyorum. Zararı karşılanmazsa THH'ye başvurabilirsiniz.

PSU'lar yanabilir veya patlayabilir. Zaten o yüzden PSU'ya çok dikkat edilmesi gerektiğini söylüyoruz.

Konuya bir şey diyemem, garanti sisteminin nasıl işlediğini bilmiyorum. Zararı karşılanmazsa THH'ye başvurabilirsiniz.

Anladım hocam. Eğer net bir şey bulamazsam baktırmaya gittiğimde soracağım artık. Sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı