Vatan Bilgisayar'dan i5 11400F hazır sistem nasıl?

Gayet iyi biraz daha araştırıp daha iyilerini bulabilirsin M.2'yi 1TB yapmanı öneririm ekran kartını 2K bütçen vasrsa arttırıp 3fanlı yapabilirsin.

Bütçen sadece birine yetiyorsa ekran kartını 3fanlı yapmanı öneririm. M.2 sonra da alabilirisin.

Gayet iyi biraz daha araştırıp daha iyilerini bulabilirsin M.2'yi 1TB yapmanı öneririm ekran kartını 2K bütçen vasrsa arttırıp 3fanlı yapabilirsin.

Aslında ekran kartını 3 fanlı yapmayı düşündüm. Şu anda elimde 4 ay öncesinde almış olduğum 240 GB SSD var. Bu yüzden M.2 SSD'yi 1 TB yapmama gerek olmadığını düşünüyorum.

Daha bugün Gençer Gaming ludio diye 16k 3060 Ti, 5600 sistem cikti ama tukendi maalesef. Sen düşün, ben alma ve bekle derim.

Aslında ekran kartını 3 fanlı yapmayı düşündüm. Şu anda elimde 4 ay öncesinde almış olduğum 240 GB SSD var. Bu yüzden M.2 SSD'yi 1 TB yapmama gerek olmadığını düşünüyorum.

Mantıklı ama bir süre sonra oda yetmiyebilir çok fazla oyun yükleyen biriysen. Bir de RAM'i 1x8 2 adet onu 2x8 yapmayı unutma 10TL falan oynuyor galiba.

@NarrowVictory Discord varsa oradan birkaç öneride daha bulunabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı