Vatan Bilgisayar'dan i5 11400F hazır sistem nasıl?

@picl raknhocam @emresvoL1 @Jesus Wicked hocalarım, sürkeli fikirlerim değişiyor. Kusura bakmayın.
Bu bilgisayarı almaya karar verdim. Sizce fiyatına göre nasıl? INTEL I5 12400F-ASUS RTX3060TI-OC-PRIME H610M-K/ADATA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ekstra olarak Rampage hacker isimli kasayı seçeceğim.

Hocam sakınnn 26 bin lira yazıktır günahtır. Rakn'ın dediği gibi o sistemi alırsanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

@picl raknhocam @emresvoL1 @Jesus Wicked Hocalarım, Sürkeli fikirlerim değişiyor. Kusura bakmayın.
Bu bilgisayarı almaya karar verdim. Sizce fiyatına göre nasıl? INTEL I5 12400F-ASUS RTX3060TI-OC-PRIME H610M-K/ADATA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Ekstra olarak Rampage hacker isimli kasayı seçeceğim.
PSU FSP seç. DDR5 sistem. Fiyatı da iyi bence.

PSU FSP seç. DDR5 sistem. Fiyatı da iyi bence.

Kasayı vento mesh +968 tl
işlemciyi i5 12400f seç.
26.200tl olacak.
Gerçi 4060'dan 4060'ti'ye geçiş için 5k değmez.
Ayrıca neden disslike attın anlamadım. DDR5 6700xt sistemi daha ucuza bulamazsın.

Son düzenleme:
Peki. @picl raknhocam Peki başka bilgisayarlar önerebilirmisiniz?
Birde şeytan laptop al diyor. Genelde simülasyon oyunları oynayacağım.
İşlemci gücüne ihtiyacınız varsa üstteki sistemi alabilirsiniz. Sadece oyun içinse en mantıklı seçenek 4060 ve 4060 Ti ama 4060 Ti sistemler gereksiz pahalı bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı