Vatan vs MediaMarkt

Daha fazla  
Arkadaşlar merahabalar. Bir ürün satın alacağım ve sadece vatanla MediaMarkt'ta mevcut. MediaMarkt vadesiz 6 taksit yapıyor ama vatan sadece 3 taksit yapıyor. Aynı zamanda vatan da ürün için %8 indirim mevcut bu da fiyatı 129k yapıyor. Sizce hangi seçenek daha mantıklı olur? %8 indirim 3 taksit mi, baz fiyattan 6 taksit mi? Veya daha fazla mı indirim bekleyeyim?

1725306751861.png

1725306775184.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 3 taksit olunca aylık ödemesi 42 bin 933 TL oluyor. Arada 85 bin 866 TL gibi fark oluşuyor. Sizin yerinize olsam 6 ay taksitle alırdım çünkü ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Hiçbir zaman için paranın tamamını ödemek mantıklı değil. Tam param olsa da her şeyimi taksitle alıyorum, vade farksız taksit Türkiye şartlarında çok iyi bir fırsat.

Merhaba. 3 taksit olunca aylık ödemesi 42 bin 933 TL oluyor. Arada 85 bin 866 TL gibi fark oluşuyor. Sizin yerinize olsam 6 ay taksitle alırdım çünkü ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Hiçbir zaman için paranın tamamını ödemek mantıklı değil. Tam param olsa da her şeyimi taksitle alıyorum, vade farksız taksit Türkiye şartlarında çok iyi bir fırsat.
Evet oyle maalesef. Keşke mediamarkt da %5-10 arasi web indirimi yapsa vatan gibi. Mecbur orda indirip bekleyeyim o zaman.

@Nobilium, sizin yerinizde olsam 6 taksitli olanını doğrudan alırdım. Bence beklemeyin. Merak ettim de ne alacaksınız?

@Nobilium, sizin yerinizde olsam 6 taksitli olanını doğrudan alırdım. Bence beklemeyin. Merak ettim de ne alacaksınız?
Mediamarkt indirim yapsa keşke dusunmeden alirim bir aya yakindir takip ediyorum, geçen gun vatan %5 indirim yapti şimdi %8 yapmiş. Mediamarktta tın yok. Laptop alacagim

@Nobilium, anlıyorum. Hayırlı olsun. Bence beklemeden alın. Sırf arada oluşan 10-11 bin TL'lik indirim farkı için 85 bin TL'yi peşin ödemeyin derim.

128 bin 799 TL ile 3 ay taksitle alınca ödemesi 42 bin 933 TL oluyor.
Mediamarkt'tan alınca 139.999 TL'lik ürünün 6 ay taksiti aylık 23,333,16 TL oluyor.

Aslında yanlış hesaplamışım :D 58.800 TL oluyormuş. Yani 6 ay taksitle alınca 19.600 TL daha az ödemiş oluyorsunuz. Bunu da 3 aylığa vurunca 58.800 TL ediyor. 19 bin TL ile farklı bir işinize yarayacak ürün alabilirsiniz. YTD.

128 bin 799 TL ile 3 ay taksitle alınca ödemesi 42 bin 933 TL oluyor.
Mediamarkt'tan alınca 139.999 TL'lik ürünün 6 ay taksiti aylık 23,333,16 TL oluyor.

Aslında yanlış hesaplamışım :D 58.800 TL oluyormuş. Yani 6 ay taksitle alınca 19.600 TL daha az ödemiş oluyorsunuz. Bunu da 3 aylığa vurunca 58.800 TL ediyor. 19 bin TL ile farklı bir işinize yarayacak ürün alabilirsiniz. YTD.
Aylik 24k benim icin de daha odenebilir bi rakam, sorun totaldeki o parayi vermek istemiyorum o yuzden %8lik indirim cezbedici geliyor daha verilebilir bi para 😁. Mecbur mediamarkt indirimi bekleyecegiz. Teşekkür ederim

@Nobilium, anlıyorum. O halde umarım istediğiniz gibi olur demekten başka yapacak bir şey yok. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı