Vatan'da iPad2-16gb 700 tl'ye düşmüş

HAKAN İLHAN

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2014
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan'da iPad2-16gb 700 tl'ye düşmüş. (Pek fiyatının düştüğü söylenemez ama :D ) Bu fiyata alınmalı mı ? Bunun dışında başka ne alınabilir ?
 
Teşekkürler abicim. Ama kafamda sürekli şöyle bir soru var. Apple herkesinde bildiği gibi üstün kalite bir marka. Malzeme kalitesi olsun, yazılım desteği olsun. Bir apple tablet ile atıyorum Lg tablet kullanım süresinde ne kadar fark olur. Aldığım tableti 1 sene sonra çöpe atmak istemiyorum.Birde son olarak şunu söyleyeyim. Samsung telefon kullanıcısı olarak bir iphone ile samsung bence kalite olarak kıyaslanmamalı. İkisinide kullandım ve samsungun bence casper'dan farksız olduğunu düşünüyorum.
 
iPad 2 o kadar para verilmez. Artık öyle tabletler çıktı ki o paraya android almanı tercih ederim.

Ben mesela Recep abilerin Asus MeMo Pad HD 7 incelemesini izledim. Biraz araştırmadan sonra Türk Telekom da kampanya vardı gittim aldım. Tek pişman olduğum şey video da ki 16 GB'lik olanda kamerası daha iyiymiş. Recep abiyi dinle. Almadan öncede iyi araştır bence.
 
Recep abiyi her zaman dinliyorum ve dinlemeye de devam edeceğim. Onun sayesinde daha da bilinçleniyoruz zaten. Ama bu apple-samsung yarışından sıkıldığım için midir bilmiyorum ve applenin bana daha kaliteli olduğu hissini verdiği için apple cihazlara daha sıcak bakıyorum.
 
Kesinlikle Apple daha kalitelidir. Benim demek istediğim Apple fiyatları da oldukça yüksek.

@Recep Baltaş abi ASUS MeMo Pad HD 7 4.4.2 kitkat ne zaman gelecek ? ASUS'un sitesinden hiçbir şey anlamıyorum da :)
 
Arkadaşlar bu fiyata daha iyi tabletler var ama işletim sistemi dolunca şişiyor. Benim ipad mini 16 gb full dolu bir defa bile donmadı. İpad 1 bile hala kullanılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple tablet konusunda kaliteli ona şüphe yok, ama iPad 2 eski kaldı. Ben iPad 3 kullanıyorum. Donanım olarak aşağı yukarı iPad 2 ile aynı sadece ekranı retina ekran. Diğer bileşenler aynı. iOS 7 ile kullanıyorum. Ama ilk aldığım zamandaki kadar akıcı değil. O yüzden iPad almak istiyorsanız yeni modellere yönelmelisiniz. Tabi fiyatlar neredeyse 2 katı, bütçenizi aşıyorsa Recep Baltaş'ın tavsiye ettiği tabletlere yönelmeniz daha mantıklı olur.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı