Vatan'dan OEM 1600 sistem nasıl?

Vatan'da belirli zamanlar hariç bilgisayar veya bilgisayar parçası bence alınmaz. Birkaç tane F/P sistem var gerisi çöp. Vatan zorunlu mu?

Beklemek istemiyorum. Bilgisayarcıdan alacaktım 1 aydan fazla oyaladı beni. Ve en sonda benim seçtiğim parçalardan farklı parçalar vereceğini söyledi. Ben de olmaz dedim almadım. Şu an beklemeye hiç tahammülüm kalmadı işlerim var. Bir de internetten alıp mağdur olanları görünce hiö içime sinmiyor internetten sistem. Tavsiyeniz varsa verin bir de şu FP sistemleri verebilirsiniz.
5000 tl bütçe

Hocam pahalı ben şuan kendime topluyorum iki parçası kaldı o fiyattan sadece 500tl fazla ama çok net farkedilecek şekilde daha performanslı, birkere o işlemci yerine ryzen 3 3100 ekran kartı yerine min. Gtx1660 super alınabilir bu fiyatlarda bir kasa için

Beklemek istemiyorum. Bilgisayarcıdan alacaktım 1 aydan fazla oyaladı beni. Ve en sonda benim seçtiğim parçalardan farklı parçalar vereceğini söyledi. Ben de olmaz dedim almadım. Şu an beklemeye hiç tahammülüm kalmadı işlerim var. Bir de internetten alıp mağdur olanları görünce hiö içime sinmiyor internetten sistem. Tavsiyeniz varsa verin bir de şu FP sistemleri verebilirsiniz.
5000 TL bütçe.

İtopya Türkiye'nin en güvenilir sitesidir (bana kalırsa) Vatan'da çok sorun yaşayan oluyor ama İtopya'nın halihazırda 2 mağazası var ve (bu aramızda kalsın) 3.mağazada geliyor.

Bu sistem daha iyi olur. https://www.itopya.com/VDBSRmVVNVVaekZQVkZreU5EYzAyODg=.share

1609329498443.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı