Vatan'dan OEM 1600 sistem nasıl?

Sağ tara bakın orada yazıyor parçalar.

Hocam ben 480 GB SSD Ve 2x8 koydum daha kasa gelmeden bütçe aşıldı ya 2.el 20-30 TL kasa takacak bu özelliklerde istiyorsa yada uzay montaj.
Hocam sizin sistemle alakalı eleştirilerim var. İlk olarak bence İtopya yerine ayrı ayrı toplamak daha mantıklı. 2. olarak o anakart yerine S2 H tercih edilmesi daha mantıklı. Üzerinde mosfet soğutucu var. Son olarak o PSU'yu önermiyorum. O bütçede daha iyi alternatifler var.

@alicnayddn

5065 TL

İleride 1 TB HDD ve aynı RAM'den 1 tane daha ekleyebilirsiniz.

Uzay montaj yapman tavsiyemdir.
Hocam sizin sistemle alakalı eleştirilerim var. İlk olarak bence İtopya yerine ayrı ayrı toplamak daha mantıklı. 2. olarak o anakart yerine S2 H tercih edilmesi daha mantıklı. Üzerinde mosfet soğutucu var. Son olarak o PSU'yu önermiyorum. O bütçede daha iyi alternatifler var.

@alicnayddn

5065 TL

İleride 1 TB HDD ve aynı RAM'den 1 tane daha ekleyebilirsiniz.
İtopya'nın seçeneklerinde S2 H yok çok fazla seçeneği yok bende S2 H seçmek isterim zira bende kullanıyorum.

Bu ssd nasıl?5 7 ocak teslimat tarihi diyor.Yani hemen gelir şimdi sipariş etsem yani yanılmıyorsam.
Uzay montaj yapman tavsiyemdir.

İtopya'nın seçeneklerinde S2 H yok çok fazla seçeneği yok bende S2 H seçmek isterim zira bende kullanıyorum.
Başka yerden alınabilir bence anakart.570 tlye vardı güvenilir bir yerde.Olmazsa kasayı almayayım.Sonrasında belki düşünürüm.

Bir de buna bakın isterseniz. Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA

1609331759948.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı