Vatan'dan OEM 1600 sistem nasıl?

@alicnayddn emin olun internetteki çoğu site Vatan'dan güvenilirdir. Ayrıca neden aynı paraya daha az performans alasınız ki?

GameGaraj iyidir değil mi hocam. Orada NVIDIA kartların stoğu tükenmiş 5K bütçe için. Bana 6 çekirdek işlemci olsun ve güncel bir ekran kartı. İş tamam. 5K sınır bütçe. Dara düşeceğim bütçe. 400 500 daha eksik olursa harika olur.

Render yapacak hocam 6 Core şart.

Ama bütçe 5000TL.
GameGaraj iyidir değil mi hocam. Orada NVIDIA kartların stoğu tükenmiş 5K bütçe için. Bana 6 çekirdek işlemci olsun ve güncel bir ekran kartı. İş tamam. 5K sınır bütçe. Dara düşeceğim bütçe. 400 500 daha eksik olursa harika olur.

GameGaraj'dan bir şey almayın bana kalırsa. Evet güvenilir ama pahalı. Çoğu güzel ve ucuz parçanın stoğu yok. Tabi eğer stok bulabilirseniz alabilirsiniz.

Bütçeyi biraz geçtim içerisinde kasa yok zira ben düşük fiyatlara sistem Toplama'da bir Metal'e 400 TL bayılmayı mantıklı bulmuyorum 20.000TL'ye toplamıyoruz ufak bir bütçede topluyoruz ve bu yüzden içerisinde kasa yok 2.el'den 20 TL gibi bir fiyata almanız mümkün zira oyun perfronmansı'nı etkilemeyip sadace görüntü'dür.

Bütçeyi biraz geçtim içerisinde kasa yok zira ben düşük fiyatlara sistem Toplama'da bir Metal'e 400 TL bayılmayı mantıklı bulmuyorum 20.000TL'ye toplamıyoruz ufak bir bütçede topluyoruz ve bu yüzden içerisinde kasa yok 2.el'den 20 TL gibi bir fiyata almanız mümkün zira oyun perfronmansı'nı etkilemeyip sadace görüntü'dür.

Hocam sistemi göremiyorum. Bastığımda linke, PC toplama sishirbazına atıyor.

Hocam sistemi göremiyorum. Bastığımda linke, PC toplama sishirbazına atıyor.
Sağ tara bakın orada yazıyor parçalar.
240 GB SSD size yeterli gelir mi? İleride 1 TB HDD ekleyebilir misiniz? Veya RAM'i 8 GB seçsem ileride 8 GB daha ekleyebilir misiniz?
Hocam ben 480 GB SSD Ve 2x8 koydum daha kasa gelmeden bütçe aşıldı ya 2.el 20-30 TL kasa takacak bu özelliklerde istiyorsa yada uzay montaj.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı