Vatan'dan OEM sistem önerisi

Behzat Amir

Centipat
Değerli arkadaşlar selamun aleyküm Vatan'dan 1660S'li bir OEM sistem buldum ve sipariş edecektim fakat şikayetvar.com a baktığımda boş kutu yolladılar, siparişim gelmedi, sistemim çalışmıyor gibi gibi şeyler gördüm. İster istemez korktum çünkü ailemi zaten anca ikna ettim. Sizce güvenip getirtmeli miyim çünkü yazılanlar cidden korkuttu. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler 🙏

Vatan üzerinden alışverişler sıkıntı olursa bile mağazaları bulunuyor, boş kutu olayı falan abartı, bilmeyenlerin işi olduğunu düşünüyorum. Mağazalarında sorunlar ile uğraşıyorlar ama fiyatları da çok pahalı oluyor, bütçe nedir? İnternetten alma şansınız var mı?
Zaten vatanın internetinden getirteceğim tek yer ora her yer kapalı ailen başka yerden almaz skınıtı çıkar diye korkuyom ama
Öyle bir sorun yaşamazsın. Lakin Vatanbilgisayar zorunlu mu? Ve monitör dahil mi? Ayrıca bütçen nedir?
Monitör yok ama vatan zorunlu internetten geitrtmeye korkuyorum o yorumlardan sonra
Vatandan şimdiye kadar yaşadığım tek ve en büyük sıkıntı o kadar para verip sistem aldığımda, poşet parası istemeleri oldu . :D
Ve merak etme güvenilir, fiyat hariç gayet iyi.
Kral mağaza olsa sormam bile ama internetten siparişte oemle ilgili çok şey okudum şikayetvar da korktum😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı