Vatandaşlık alan Suriyeli: "Suriye'ye geri dönmeyeceğim

Suriyeli sığınmacı; Suriye'ye geri dönmeyeceğim. Vatandaşlık aldım, oyumu Erdoğan'a vereceğim. Türkiye'de savaş çıkarsa, yine başka ülkeye giderim.

Miyav Patisi Genel Başkanı, Miyavettin Özmırnav olarak, sokak köpeklerinin hepsini barınağa gönderdikten sonra, bütün sığınmacı ve kaçakları çöllerine geri göndereceğiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dönmez abi. Ben olsam ben de dönmem. Vatandaşlığı vermişsin adama hiçbir şey diyemezsin bu saatten sonra. Verilmesi hata.

Bunları davulla zurnayla gönderemezsin işte sağlam irade gerekli. Suriye'nin kuzeyini temizleyip gitmek isteyenleri göndermek kolay bay Kemal peki gitmek istemeyenler?

Bunlardan bir cacık olmaz. Her türlü pahalılığın ev kiralarında ki artışlarında sebebi bunlar aslında. Bize yapılmayan ne kadar maddi ve gıda yardımı varsa alayını bunlara yaptılar. Adamlar canı sıkıldıkça evde çocuk yaptılar her ay düzenli olarak PTT'den para çektiler keyiflerine baktılar. Erdoğan çok güzel tatil yaptırıyor bunlara. Hepsini geçtim artık şu an Online oynanan oyunların birçoğun da karşıma çıkıyorlar ben yerimde zor duruyorum artık. O kadar eminler ki kendilerine bir şey olmayacağına. Adam durduk yere ana bacı sövüyor takımdakilere. Takımdan birisi askeri personel çıktı siz niye ülkenize gitmiyorsunuz savaşmıyorsunuz dedi o adama da ilk önce sövdü küfür etti sonra ben enayi miyim neden gidiyim Erdoğan bize bakıyor dedi. Sizde enayisiniz gidip orada savaşıyorsunuz ölüyorsunuz diyordu. Daha bunun gibi çok yaşadım. Bunların bir an önce toplanıp sınır dışı edilmesi lazım. Yoksa sonunu iyi görmüyorum ben. Mutlaka bir yerden patlak verecek artık.

Her ne kadar sevmesek de Türkiye vatandaşı, Türkiye vatandaşını kovamayız. Önce bunlara verilen vatandaşlıklar alınmalı, sonra kovulabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı