Selamlar herkese, yarın bu sistemi almayı planlıyorum fakat aklımda bir soru var. Bu sistem bana geldiğinde işletim sistemi kurulu olacak mı yoksa kendim mi kuracağım?
Fiyat açısından mâkul değil mi? Niye alınmaz?Sisteme kursalar bile anahtarsız kuruyorlar. Alınmaz.
Sizce de bu bütçeye 8 GB çok saçma gelmiyor mu?Fiyat açısından mâkul değil mi? Niye alınmaz?
Windows 10 keyleri 15-20 TL'ye kadar düşmüş durumda.
N11 üzerinden alabilirsiniz.En güvenilir nerden alabiliriz o fiyata? Benım pc de windows süreniz dolacak diyip duruyor hocam
Steam hesabın varsa sana bir tane verebilirim beleşe. Ama çalışıp çalışmadığından emin değilim. Win10 home'dan Pro'ya yükseltmek için almıştım, hata verdi. Satıcıya sorduğumda "yükseltmek için kullanılamaz" demişti. İstersen Steam hesabımı vereyim, yada sen ver adam dürüstmüymüş bi' şansını dene.En güvenilir nerden alabiliriz o fiyata? Benım pc de windows süreniz dolacak diyip duruyor hocam
improf hocam steam hesabım.Steam hesabın varsa sana bir tane verebilirim beleşe. Ama çalışıp çalışmadığından emin değilim. Win10 home'dan Pro'ya yükseltmek için almıştım, hata verdi. Satıcıya sorduğumda "yükseltmek için kullanılamaz" demişti. İstersen Steam hesabımı vereyim, yada sen ver adam dürüstmüymüş bi' şansını dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.