Anlayamadım acaba aktarım yapılmadı da daha uzaktaki bir dolaptan mı hizmet alıyorsunuz yoksa TT mi beceremedi.Hocam eksildik de pek bir farkını göremedim şuan. Bir bakar mısınız hat değerlerine? @Ulunay
Eki Görüntüle 862459
Paket değişikliği kısmına ise bunları seçebiliyorum. Seçtiğim zaman düzelir mi bu tablo?
Eki Görüntüle 862462
Ekstra olarak ayarlardan SNR Margini 8 yapmazsam dosya indirirken hız stabil olmuyor çok fazla CRC hatası alıyorum.
Hocam başka bir forumda hala ADSL portundasınız ondan bu şekildedir çalışmaların tamamlanmasını bekleyin dediler ki haklılar sanırım. Şöyle 1-2 hafta bekleyeyim düzelme olmazsa arıza kaydı açarım.Anlayamadım acaba aktarım yapılmadı da daha uzaktaki bir dolaptan mı hizmet alıyorsunuz yoksa TT mi beceremedi.
Upload 4 mbps olması gerekiyor pandemi ile beraber yükseltildi.
VDSL sinyal geliyor ama bilemedim bence arıza kaydı açın eğer öyleyse zaten çözemezler değilse upload artmış olur.Hocam başka bir forumda hala ADSL portundasınız ondan bu şekildedir çalışmaların tamamlanmasını bekleyin dediler ki haklılar sanırım. Şöyle 1-2 hafta bekleyeyim düzelme olmazsa arıza kaydı açarım.
Dolap mesafesi tahmini kaç metre? 22 olması imkansız. Bir arıza kaydı açın. CRC hataları birden artmaya başladığına göre TT kaynaklı olma şüphesi taşıyor.Hocam eksildik de pek bir farkını göremedim şuan. Bir bakar mısınız hat değerlerine? @Ulunay
Eki Görüntüle 862459
Paket değişikliği kısmına ise bunları seçebiliyorum. Seçtiğim zaman düzelir mi bu tablo?
Eki Görüntüle 862462
Ekstra olarak ayarlardan SNR Margini 8 yapmazsam dosya indirirken hız stabil olmuyor çok fazla CRC hatası alıyorum.
Hocam en az 150, en fazla 300 metre. Kablo ana sokaktan direkt benim sokağıma gelirse 150, aradaki 2 sokağı dolanır gelirse 300 metre.Dolap mesafesi tahmini kaç metre? 22 olması imkansız. Bir arıza kaydı açın. CRC hataları birden artmaya başladığına göre TT kaynaklı olma şüphesi taşıyor.
Hocam DH'de gelen yorumlarda kabine geçişiniz daha olmamış bekleyin diyorlar ama arıza kaydı açayım mı?Hat zayıflaması ilk sayfada 20 iken geçiş sonrası 22'e nasıl yükselmiş ona anlam veremedim...
Doğruysa zayıflamanın 22 olmasını kanıtlıyor.Hocam DH'de gelen yorumlarda kabine geçişiniz daha olmamış bekleyin diyorlar ama arıza kaydı açayım mı?
Galiba santralden ADSL'i VDSL yaptılar. Kabin aktif olunca ona geçirecekler.
Arıza kaydına ne yazayım hocam? VDSL'e geçiş yaptım ama hat değerlerim kötü mü yazayım?Doğruysa zayıflamanın 22 olmasını kanıtlıyor.
Arıza kaydı elbet açın, CRC birden uçmuş. Bu kadar coşması normal değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.