A ahmedkad Picopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. 35 Mbps internetim var, VDSL. Ama sadece 3 ila 12 MB ve çevrimiçi oyunlarda yüksek ping. Bu sadece gündüzleri, geceleri Full Speed ve çok kararlı internet alıyorum. Problemin ne olduğunu bilen kimse var mı? Dosya Ekleri the zg prob.PNG 133,1 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleme: 13 Temmuz 2021
Merhaba arkadaşlar. 35 Mbps internetim var, VDSL. Ama sadece 3 ila 12 MB ve çevrimiçi oyunlarda yüksek ping. Bu sadece gündüzleri, geceleri Full Speed ve çok kararlı internet alıyorum. Problemin ne olduğunu bilen kimse var mı?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 13 Temmuz 2021 #2 Apartman içi internet kutusu vardır. Orada sorun olabilir. Elektrikci cağırarak bir baktırın isterseniz. Artı 0 Eksi
Apartman içi internet kutusu vardır. Orada sorun olabilir. Elektrikci cağırarak bir baktırın isterseniz.
KS KS A ahmedkad Picopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #3 Lıterhf dedi: There is an internet box in the apartment. There may be a problem there. You can call an electrician to have a look at it.any Genişletmek için tıkla... herhangi bir elektrikçi? yoksa türk telekom'un müşteri hizmetlerini arayıp bir tane isteyeyim mi? Artı 0 Eksi
Lıterhf dedi: There is an internet box in the apartment. There may be a problem there. You can call an electrician to have a look at it.any Genişletmek için tıkla... herhangi bir elektrikçi? yoksa türk telekom'un müşteri hizmetlerini arayıp bir tane isteyeyim mi?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 13 Temmuz 2021 #4 ahmedkad dedi: herhangi bir elektrikçi? yoksa türk telekom'un müşteri hizmetlerini arayıp bir tane isteyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Türktelekom ara ücretsiz tt ekibi gelsin tesisatına baksım filen eğer sorun var derse elektirikci cağır tt ekibim dediği yerlere baktır Artı 0 Eksi
ahmedkad dedi: herhangi bir elektrikçi? yoksa türk telekom'un müşteri hizmetlerini arayıp bir tane isteyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Türktelekom ara ücretsiz tt ekibi gelsin tesisatına baksım filen eğer sorun var derse elektirikci cağır tt ekibim dediği yerlere baktır