VDSL modem alırsam internet hızım artar mı?

Sana 28 Mbit download tanımlamışlar o yüzden düşük hız alıyorsun. Paketin 100 ise müşteri hizmetlerini arayıp hızı yükseltmelerini iste.

Yani 100Mbps internet alabiliyorum değil mi? Ve müşteri hizmetlerini aramaktansa bunu bir cihazla çözemez miyim uğraşıp daha çok para ödemek istemiyorum.

Yani 100Mbps internet alabiliyorum değil mi? Ve müşteri hizmetlerini aramaktansa bunu bir cihazla çözemez miyim uğraşıp daha çok para ödemek istemiyorum.

Kardeşim sana 100 veriyoruz diye 28 veriyorlar ne demek uğraşmak istemiyorum cihaz 100 destekliyor zaten cihazlik bir şey yok arayıp kardeşim bana 100 diyosunuz 28 veriyosunuz deyip azıcık ugrasirsan mecbur duzeltecekler ekstra para ödeme gibi bir şey söz konusu değil he paketin 28'dir o zaman ayrı ama 100 dendi ise sana 100 alman gerekiyorsa sana şu an 28 veriyorlar olay bu.

Kardeşim sana 100 veriyoruz diye 28 veriyorlar ne demek uğraşmak istemiyorum cihaz 100 destekliyor zaten cihazlik bir şey yok arayıp kardeşim bana 100 diyosunuz 28 veriyosunuz deyip azıcık ugrasirsan mecbur duzeltecekler ekstra para ödeme gibi bir şey söz konusu değil he paketin 28'dir o zaman ayrı ama 100 dendi ise sana 100 alman gerekiyorsa sana şu an 28 veriyorlar olay bu.
Tamamdır teşekkürler.

Sonucu bize bildirir misin?

İnternet paketimi sorduğumda 24Mbps olduğunu söylediler sanırım ilk konuştuğumuzda 100Mbps alabilirsiniz diyerek göz boyamışlardı ve inandık site üzerinden paketimi ihtiyacım olacak kadar yükselttim az bir farkla istediğim internetin biraz azını alıyorum ve yetiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı