Teşekkür ederim kardeşim.
85TL'ye 75mbps interneti rahatlıkla alabiliyorumS.a kardeşim kesin geç vdsle adslden daha kötü bir sonuç alacağını düşünmüyorum şahsen. Ben vdsl kullanıyorum senelerdir alt yapım iyi şansıma 75 mbit kadar destekliyor şu anda da 50 mbit kullanıyorum hız testinde de 5 ms çıkıyor ping değerim oyunlarda test etmedim ama. Tahattütüm bitince de türknete geçmeyi düşünüyorum. En azından bir deneyeceğim hoşuma gitmezse başka firmaya geçerim. 85 liraya 75 mbit almak imkansız çünkü diğer firmalarda umarım güzel bir deneyim olur sanada tavsiye ederim denemeni. Modem alacaksan da diğer firmaları boşver linkteki modemi al incelemelerine de bakabilirsin netten gayet kullanışlı stabil modem olduğu söyleniyor bende yakın zamanda satın alacağım.
![]()
Keenetic Extra DSL Modem
Keenetic Extra DSL Modem KN-2111 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hangi firmayı kullanıyorsun?85TL'ye 75mbps interneti rahatlıkla alabiliyorumEki Görüntüle 534937Eki Görüntüle 534936Eki Görüntüle 534938
85TL'ye 75mbps interneti rahatlıkla alabiliyorumEki Görüntüle 534937Eki Görüntüle 534936Eki Görüntüle 534938
Bende başka marka sandım dedim araştırdım o fiyata öyle internet veren yokTürkNet kullanıyorum. VAE kullanıyorum YAPA yok malesef.
Bende başka marka sandım dedim araştırdım o fiyata öyle internet veren yokMillenicom'da 99 liraya 100Mbit'e kadar olan tarife var benim hattımda 79Mbit destekliyor teorik olarak. Müşteri hizmetleri olayı kafama takıldığı için kararsız kaldım biraz TürkNet ve Millenicom arasında. İnternetten araştırma yaptım ikisi hakkında da kötü yorumlar var iyiler kadar. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını rica edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.