Ekonomi şaha kalkıyor(Ciddiyim
)
Hele hele son bir aydır inanılmaz şahlandı:
Bonus:
Ekonomi şaha kalkıyor(Ciddiyim
)
Zaten en çok onların işine yarıyor, 1 verip 7 kazan. Kazanmaları sıkıntı değil, buradaki emlak vs değerlerini arttırıyorlar. Geçenlerde ev fiyatlarını sordum, almış başını gitmiş. Bunlar bu fiyata satılıyor mu dedim, illa alan çıkıyor dedi. Özellikle yurtdışında yaşayanlar baya yatırım yapıyorlar bu kur sayesinde.Almanya'da yaşayıp iktidara oy verenler sevinmişlerdir.200-300 Euro ile Türkiye'de krallar gibi tatil yaparlar.
Arkadaşlar yarın ben Silivri'ye giderim artık, siz devam edin
- Petrol fiyatları artabilir, benzine inanılmaz zamlar gelebilir.
- İran ile petrol alışverişi yaptığımızdan ABD yaptırım uygulayabilir, dolar daha da çıkabilir.
- Haziran'da S400 gelirse ek ambargo, bir kriz daha.
- 23 Haziran'da seçimlerde şaibe olursa bir başka kriz.
- Seçimin galibi Binali gelirse yatırımcıda güven kaybı, borsada çöküş.
- ABD'nin olası İran'a saldırısı bölgedeki gerilimi artırabilir, bir kriz daha.
- Seçimi İmamoğlu kazanırsa erken genel seçim tartışmaları, yine kriz.
- İflas açıklayacak büyük inşaat şirketleri ve onların yaratacağı domino etkisi.
- Merkez Bankası rezervlerinin azalması ve panik havası.
![]()
Seçime kadar 10 olmazsa iyidir.Ortadoğu ve akraba kayırma. Ekonomi bakanının damat olduğu bir Ortadoğu ülkesinde normal bir durum değil mi? Ay sonu tahminimi de yapayım ve yavaştan yatmaya doğru gideyim: 8 TL.
Artık bakkallar ''var var'' diyemeyecek gibi.İster 70 olsun ekmeği Euro ile mi alıyoruz?
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.