Vega 64 vs GTX 1080

Neden böyle dediniz ki Vega 64 daha performanslı ve daha ucuz.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Vega 64 isimli kart GTX 1080 den daha performanslı değildir.(Kullanıcının oyun oynayacağı varsayılıyor.) Üstelik güç tüketimi ve ısı değerleri de yüksek bir kart. Fiyatlar için türkiye fiyatlarını bilmiyorum ancak Almanya'da GTX 1080 daha ucuz.
 
Biri 3900 diğeri 5200 TL ben ucuzunu alırdım benzer performans sonuçta :)
Ayrıca PALİT markasını ilk defa duydum 5 milyar verip PALİT almazdım :D
 
Biri 3900 diğeri 5200 TL ben ucuzunu alırdım benzer performans sonuçta :)
Ayrıca PALİT markasını ilk defa duydum 5 milyar verip PALİT almazdım :D
Ben Palit'in GTX 1050 Ti DUAL OC modelini kullanıyorum ve kamerayla ekrana doğru tutulmuş "real benchmark" testlerinden 5-6 FPS daha iyi alıyorum aynı sisteme rağmen bence ön yargı ile yaklaşmayın gayet iyi.
 
Palit güzel markadır sosyalde ben dahil birçok kişi öneriyor ama Dual serisi Asus'un da, Palit'in de biraz sorunlu. Onun yerine yakın fiyatta olan Galax, Zotac modellerine bakabilirsiniz. Daha ucuz GTX 1080'ler var. Örneğin Gaming X modeli.
 
Daha ucuza 1080 almanı öneririm geçen hafta sonu 1080 3500 liraydı vatan' da. VEGA 64 bildiğim kadarıyla iş amaçlı tasarlanmış bir kart çok güç tüketiyor sırf o yüzden bile alınmamalı bence.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı