Ventus bilgisayar Esenyurt'tan uzak durun!

Yahu bu andromeda teknoloji değil mi? Donanım arşivi forum da bizzat hesap açıp, kendini de savunmaya çalışmıştı. Tüm muhabbeti incelerseniz ne denli büyük tezgah olduğunu anlarsınız. Fatura vermeme bahanelerine kadar hep aynı tezgah.


Buyrun.
 
Eski kullandığı isimler;

GAMİNG TÜRKİYE

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Eksen Bilişim

Yeni ismi "VENTUS BİLGİSAYAR" bilginiz olsun.
 
Son düzenleme:
22.02.2024 tarihinde tüketici hakem heyeti şikayetimizi güncellemiş hocam. Karşı taraftan savunması istenmiş. Cevap süresi 1 ay. 1 ay içinde firma savunmasını vermek zorunda. CİMER tarafında ise konunun "gelir idaresi başkanlığı ile birlikte ticaret bakanlığına" ayrı ayrı gönderildiği bilgisi yer alıyor. Oradaki arkadaşlarla görüşmemde ise firma hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldığı yönünde bilgi aldım. Süreci takip ediyorum. Sonuçlansın detaylı bir konu açacağım bunun hakkında.

Hocam bende Ryzen 5 5600 almayı düşünüyordum konu açıp bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, bu arada son durumu bizimle paylaşabilir misin? Firma karşı savunmayı verdi mi?
 
Qrkadaşlar kesinlikle hiçbirşey almayın bütün parçalar sistemler ikinci el kullanılmış garantisz parçalar kargo işleri yalan dolan iletişim 0 canı isteyince açıyo telefonu sert kınuşmadıkça ilgilenmiyor bile bir haftadır ürünümü göndermediler en son arayıp sövünce gönderdiler o da 2. El kullanılmaz parçalar kesinlikle tercih etmeyin
 

Geri
Yukarı