- Makaleler
- 12
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tweetinin yorumları aynen böyle "ne gerek vardı" diyen insanlar vardı.
Tayyip'in mantığı bu herhalde.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tweetinin yorumları aynen böyle "ne gerek vardı" diyen insanlar vardı.
Üstteki arkadaşın attığı 2. El parçalardan bi Nokia 3310 toplanılır gibi, SSD tak hızlanır.@GOATKEEPER, zaman zaman ikinci el piyasası, sıfırın piyasasını da geçebiliyor. Tuşlu telefondan devam en iyisi.![]()
@GOATKEEPER, zaman zaman ikinci el piyasası, sıfırın piyasasını da geçebiliyor. Tuşlu telefondan devam en iyisi.![]()
Şaka gibi iş birader, televizyona çıkıp ülkemizin gençlerini düşünerek vergi indirimi yapıyoruz diyorlar ama sonuçlar hüsran.A21s kullanıyorum günlük kullanımda sıkıntı yok. FIFA Mobile oynarken pastel boya tablosu izler gibisiniz.
Hayır sadece örgün öğretimle üniversiteli isen yararlanabilirsin.Arkadaşlar bilgisi olan varsa ben şimdi lise öğrencisiyim bundan yararlanabiliyor muyum?
4 GB Ram de olsa laptop sahibi olmak isterdimHayır sadece örgün öğretimle üniversiteli isen yararlanabilirsin.
Arkadaşlar bu indirimden teknolojik parça; ekran kartı, işlemci gibi parçalarda indirim söz konusu olacak mı detaylı bilgisi olan var mı?
Ben tabii ki yapılanı savunmuyorum ancak standart işlemler için yeterli bilgisayarlar satın alınabiliyor. Devletin sana oyun oynaman için kaynak ayıracağını düşünmedin herhalde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.