Verileri gizlemekle suçlanan Çin ilk defa 1000 üzeri ölüm bildirdi

Trump'ın Çin verilerine güvenmiyorum, ölümleri gizliyorlar açıklamasından sonra günlük 3-4 ölüm bildiren Çin bugün Wuhan'da 1290 ölüm bildirdi. Dün ise 0 ölüm bildirmişti.

Aslında bu şekilde verileri gizlediğini doğrulamış oldu. Çin an itibariyle toplam ölüm sayısında Belçika'nın bile gerisinde. Test sayısı ise açıklanmıyor.

1587109336269.png
 
zaten sizin kesimden başka gören bilen yok diğer geri kalan bilgisiz, cahil, salak vs.. ve pek tabii kanıt için akrabalarınız ya da tanıdıklarınız hep olayların içinde. Size laf anlatmaya çalışan da kabahat. Haklısınız ülke berbat bir durumda bir de korona çıktı felaket oldu mahvolduk bittik gittik yakalanan ölüyor hemen tüh...yoğun bakımda bile yer yok napacaksak aman yakalanmayalım yoksa maske bile yok ülkede hacı..
Şu sözler o kadar doğru ki ironi yapmaya çalıştığını çok geç fark ettim.
 
Tavan ödemesi yalnızca Covid hastaları ile doğrudan ilgilenen enstitülerin tüm personeli için geçerli, hastaneye gitmeyen, Covid hastası bakmayan doktorlar doğal olarak bu ayrıcalıktan muaflar.
 
Tavan ödemesi yalnızca Covid hastaları ile doğrudan ilgilenen enstitülerin tüm personeli için geçerli, hastaneye gitmeyen, Covid hastası bakmayan doktorlar doğal olarak bu ayrıcalıktan muaflar.
Doğal olarak? Kime göre acaba. Asıl sorun televizyona çıkıp insanların gözünün içine baka baka, gerile gerile herkes dahilmiş gibi duyurmuş olmaları.
 
Evet bunu bir genel açıklama imiş gibi lanse ettiler ilk etapta ve bu doğru değildi fakat bunun bir pandemi avansı olduğunu belirtmek gerek dolayısı ile ben bu ayrıma karşı değilim.
 
Çin'e sallayanlar Trump ile Clinton'un veya Bush ile Obama'nın ne farkı var anlatsa da bilsek. Obama mesela beyazların çeşmesinden su içen bir siyah kadar kendi ırkı için bir fark yaratabildi mi?
 
Amerikan sağlık müfettişleri, Wuhan'daki salgın patlak vermeden 10 gün kadar önce, Wuhan'daki biyodeney laboratuvarlarını ziyarete gidiyorlar ve yarasaların da bulunduğu o laboratuvarlardaki çalışma şartlarının çok pis olduğunu farkediyorlar ve bunu WHO'daki yetkililere bildiriyorlar, buradaki vaziyetin iyi olmadığı ve bunun kötü sonuçlara yol açabileceği hakkında yetkilileri uyarıyorlar.

Bu arada şunu söylemek lazım, Wuhan'daki açık hayvan pazarlarında yarasa satılmıyor, hatta salgının o pazarlarda başlamadığı iddia ediliyor, evet bu hastalıkta yarasa bir vektör fakat bu salgının Wuhan'daki biyodeney laboratuvar atıklarından, bu atıkların bulunduğu konteynırlarla temas içinde olan kimselerden bulaşmaya başladığı tahmin ediliyor.
 

Geri
Yukarı