Vestel Venüs E3 alınır mı?

revo61

Kilopat
Uzun süreli telefon konuşmaları yapan ve sosyal medya kullanan birisi için alınabilir bir telefon mu? 700 TL ve civarına öneride bulunabilir misiniz?

Bütce 600- 750 arası ise GM8 Go almanızı tavsiye ederim @199688 dediği gibi

Almayın şu kalitesiz ürünleri. Sosyal medya olarak Instagram kullanıyorsanız düşük özellikli telefonlar pek işini görmeyebilir. Bütçeni 900 TL'ye yükseltebilirsen Meizu M5 Note, K6 Power veya Moto E4 Plus al.

Yükseltemem dersen de Moto E4 veya Nokia 2 al.

Kisa sure kullanacaksa alinabilir. Fakat benim anneme 2.el 380 TL ye aldigim HTC ONE M8 bile bundan cok daha iyi performans veriyor Antutudan 73K puan aldi. Pubg mobile medium da 1 kere bile kastigini gormedim yag gibi akiyor. Benim de tavsiyem size 2.el htc telefonlara bakmanizdan yana olur.

Almayın şu kalitesiz ürünleri. Sosyal medya olarak Instagram kullanıyorsanız düşük özellikli telefonlar pek işini görmeyebilir. Bütçeni 900 TL'ye yükseltebilirsen Meizu M5 Note, K6 Power veya Moto E4 Plus al.

Yükseltemem dersen de Moto E4 veya Nokia 2 al.
En iyi cevap verilmiş bana kalırsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum, ilk senesinde telefonum.
Pubg'yi en düşük ayarlarda bile kasarak açıyor, Facebook'ta yorum yapamayacak şekilde kastığını gördüm. Önerim üzerine biraz daha para ekleyerek arkadaşın da dediği gibi M5 Note alman.

Kullanıyorum, ilk senesinde telefonum.
Pubg'yi en düşük ayarlarda bile kasarak açıyor, Facebook'ta yorum yapamayacak şekilde kastığını gördüm. Önerim üzerine biraz daha para ekleyerek arkadaşın da dediği gibi M5 Note alman.
Kesinlikle hayır. 6 ay kullanmak zorunda kaldım. Kamerasında sanki bant var yahu o kadar kötü ki.

Teşekkürler arkadaşlar vazgeçtim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı