VGA dönüştürücü problemi

Vga magduru

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler yakın zamanda güzel bir sistem topladım Ryzen 5 3600, Corsair 3200 MHz 2x8 RAM ekran kartım Sapphire Radeon R7 265'di ve yeterli gördüm oynadığım oyunlar için ki yeterliydi de o yüzden ekran kartı ve monitör almadım. Bütçem de kısıtlıydı ekran kartım geçenlerde arızalandı ve MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB bir ekran kartı aldım. Ama şöyle bir sorunla karşılaştım tabii alırken düşünmedim monitörümde sadece VGA girişi var ekran kartı gelip durumu anlayınca DVI-D girişli bu karta Powermaster DVI-D 24+1 erkek to VGA dişi çevirici adaptör kablo aldım. Getirdim eve bağladım ama görüntü alamadım, ilk başta ekran kartı driveri kurulu değilken görüntü verdi sonra driveri kurduğum gibi bir daha görüntü vermedi. şu anda size sorum ve yardım beklediğim kısım ise şu 2 ay gibi bir süreden önce monitör alma gibi bir imkanım yok o yüzden bu sorunu HDMI to VGA veya DisplayPort to VGA çeviricilerinde de yaşar mıyım? Sorunun kaynağı nedir aktif çeviriciler bu ekran kartındaki gibi dijital veriyi VGA'ya çeviriyor diye biliyordum neden görüntü alamadım. diğer girişlerde aynı işleri yaşar mıyım? boşuna masrafa girip tekrar çevirici alayım mı fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı dönüştürücüler %60 işe yaramaz. Yeni monitör almanız sizin için faydalı olur. Dönüştürücüye para verip paranızı boşa harcamayı geçtim, görüntü kalitesi fena düşüyor. Yeni monitör alın.

Artı -2 Eksi
Hayır sizi idare eder bir süre.

Düzgün bir dönüştürücü alın. Ayrıca mevcut kabloyu açıktan 20-30 saniye çıkarıp takmayı deneyin.

O değil de isim efsane değil mi? VGA mağduru... :D

Haklısınız bende dönüştürücü yüzünden sıkıntılar yaşadım bozulma vs.

Önermiyorum bende. 4 senelik Samsung monitörüm var ve memnunum. İyiki almışım. HDMI çıkışı var rahatım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı