VGA monitöre uygun güncel ekran kartı tavsiyesi

Ayberkgrkn

Kilopat
Katılım
23 Nisan 2017
Mesajlar
292
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde hazır VGA bir monitörüm var değiştirme durumum yok güncel VGA destekli bir ekran kartü tavsiyesi rica ediyorum. Bilgilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hdmi to vga dönüştürücü alıp bütün ekran kartlarını kullanabilirsin.50tl bütçe ayırman lazım sadece
 
HDMI - VGA apaptörleri performans ve görüntüde bozulma yapacaktır. En yeni ekran kartları da dahil olarak VGA girişi bulundurmaktadır. Kafaya takacak bir konu değil.
 
Zamanla ısınıp ve görüntüde karıncalanma yaşayabilirsin. Ancak ben yinede size önereyim ikiside kaliteli markalar.

Beklerim 20 gün dersen;

Ugreen hdmi için vga adaptörü dijital için analog video ses dönüştürücü kablo xbox 360 ps4 pc dizüstü tv için hdmi vga konektörü kutu
Ugreen HDMI to VGA adapter Digital to Analog Video Audio Converter Cable hdmi vga connector for Xbox 360 PS4 PC Laptop TV Box-in Audio & Video Cables from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

Beklemek istemezsen;

Dark HDMI to VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü Fiyatı


İkisinde işini fazla fazla görecektir. 15 20 TL olan modellerde kısa vadede sorun çıkıyor tavsiye etmiyorum. Size aktif dönüştürücü gerekiyor.
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Aktif dönüştücüyü düşünüyordum şimdi emin oldum. Ve evet, oyun oynayacağım.
 
Elimde ps3 için kullandığım aktif olmayan dönüştürücüm var gtx10** serisi için desteklemiyormuş bende aktif alacağım bütçem 40-50 arası.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı