Vida Yalama Olmuş mu?

BreWerS

Kilopat
Arkadaşlar cihazıma uyumlu IPS panel satın aldım. Bilgisayarın dış çerçevesini çıkardım ve ekrana bağlı 4 tane vida vardı. Orta büyüklükte bir yıldız tornavida ile sökmeye kalktım 3'ünü rahat sökebildim fakat sol alttaki vidayı nedense sökemedim biraz bastırmam gerekiyor sanırım ve ekrana zarar verebileceğimden ötürü fazla ellemedim vida yalama olmaması için. Sizce yalama olmuş mudur küçük tornavida ile hala sökülebilir mi?

Daha büyük bir yıldız tornavidayla veya mevcut tornavidanın ucuna paket lastiği koyup açmayı deneyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda yardımcı olur belki.

Yalama olmuş vida boşa döner yani çevirirsin vida döner fakat açılmaz senin durumunda sanırsam vida hiç dönmüyor. Onun için ufak bir güç uygulamanda sorun olmaz.

Çok ince uclu bir pense ile vidanın en dışından alta bastırmadan çevirme yönünda vidayı sıkıca tutmaya yönelik güç uygulayarak çıkarmayı deneyebilirsin.
Ama penseyi kaydırıp diğer plakalara vs çarptırmaman lazım.

İfadeler: GKD
Benim laptobumda da olmuştu. Pense yardımıyla çıkarmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…