Arkadaşlar cihazıma uyumlu IPS panel satın aldım. Bilgisayarın dış çerçevesini çıkardım ve ekrana bağlı 4 tane vida vardı. Orta büyüklükte bir yıldız tornavida ile sökmeye kalktım 3'ünü rahat sökebildim fakat sol alttaki vidayı nedense sökemedim biraz bastırmam gerekiyor sanırım ve ekrana zarar verebileceğimden ötürü fazla ellemedim vida yalama olmaması için. Sizce yalama olmuş mudur küçük tornavida ile hala sökülebilir mi?
Arkadaşlar elimdeki tornavida bunlar. Kırmızı olan küçük öbürü biraz daha büyük. Bu 2'sini ısıtıp açabilir miyim o vidayı?
Küçük olan tornavida diğer 3 vidaya oturuyor yani sökebiliyorum ama o sol alttaki vidaya tornavida tutmuyor sanırım haliyle çeviremiyorum. Ne yapabilirim büyük tornavidayla yaparsam yalama olacak diye korkuyorum.
Hocam o videodaki vida oldukça büyük benim vida ekranda ve o darbeyle ekrana zarar gelebilir.
Benim sorun tornavidayı geçiriyorum vidaya tutmuyor. Azıcık oturuyor sonra hemen bırakıyor yani tornavida vidaya oturmuyor ne yapacağım? küçük vida olduğu içinde zorlasam yalama olması muhtemel.