Video İzlerken Görüntüde Kasma

Sebastian

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
251
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba herkese hayırlı günler dilerim.

Tarayıcıdan video izlerken. Ya da oyunların sinamatiklerinde belirli bir süre sonra video kasmaya başlıyor. Ama mouse sadece biraz hareket ettirince kasma geçiyor. Bu sorunuma nasıl bir çözüm bulabilirim? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O donanım hızlandırma özelliği aktif. Dediklerinizi anladım ama oyunların sinamatiklerin de neden kasma var ? Neden ufak bir mause hareketiyle kasma gidiyor ?
 
Evet o sorun bendede oluyor. Mesela technopat youtube kanalından bir inceleme video'su izlediğimde arada sırada hafif kasmalar oluyor. Gerçekten sinir bozucu. Ama işletim sistemim windows xp ve chrome güncel olmayabilir. Güncellersem sorun düzelir mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemi nedir ve tarayıcı nedr ?

İşletim sistemim Windows 8,tarayıcım chrome. Fakat bütün tarayıcılarda oluyor. Birde şunu keşfettim oyunlarda da oynarken biraz afk bırakayım dedim oyunda kasmaya başladı ve bir oynattım fareyi düzeldi. Kısaca her yerini sarmış durumda bilgisayarın bu kasmalar.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı