VIDEO_TDR_FAILURE nvlddmkm.sys Mavi Ekran Hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Yusuf1651

Zeptopat
Daha fazla  
Ben sadece R6 Siege oynarken mavi ekran yiyordum. Minidump dosyalarını incelediğimde nvlddmkm.sys'den kaynaklandığını gördüm. Bu sorun bir vakit böyle devam ettikten sonra trubleshoot'tan özel dosyalar hariç resetledim ancak bu sefer de sürekli ve oyun harici mavi ekran yemeye başladım, hatta bu yazıyı yazmak için Google açtığım zaman bile yedim. Sorun BattlEye'dan olduğunu sanıyordum ancak şu an sorunun neden dolayı olduğunu anlayamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

YouTube'da biraz araştırma yaptım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu adamın dediklerini yaptım halen mavi ekran yiyecek miyim nereden test edebilirim veya bu adamın deikleri doğru mu?

Son düzenleme:
Aldığınız hata NVIDIA ekran kartı ile alakalı bir durum. DDU ile sürücünüzü kaldırıp son sürüm sürücüyü yüklemek sorunu çözebilir.

Aldığınız hata NVIDIA ekran kartı ile alakalı bir durum. DDU ile sürücünüzü kaldırıp son sürüm sürücüyü yüklemek sorunu çözebilir.

Son yaptığım değişikliklerden sonra gene mavi ekran yersem sürücüyü kaldırıp yüklemeyi deneyeceğim karmaşık ve uzun geldiği için son çare olarak kalmasını istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı