Videolara Gömülü Altyazılar Built-In Subtitle

Alp34

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
218
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar şimdi ben yazın Torrent'den bir diziyi tüm Sezonları ile birlikte indirmiştim. Neyse bu dizinin her Bölümü'nde kendi altyazısı olduğunu farkettim ama gömülü değil. İşin güzel tarafıda buydu yani herhangi bir .srt dosyasıyla uğraşmadan istediğim zaman "altyazıyı göster" kısmına tıklayarak açabiliyordum.


Gom Player kullanarak açtığımda, videonun üst kısmında doğal olarak videonun adı yazıyordu ama bir de bir şey dikkatimi çekti videonun isminin yanında parantez içerisinde "Built-In Subtitle" yazıyordu.


Ben şimdi bu dizi bitince yine Torrent'den başka bir dizinin tüm sezonlarını indireceğim ve onunda böyle "Built-In Subtitle" mantığında olmasını istiyorum. Sorum ise ben indireceğim .mp4 dosyasının bu şekilde olup olmadığını nasıl anlarım? Bir de bunun özel bir adı var mıdır? Şimdiden teşekkürler. :)
 
Sorunu çözdüm konu kilitlenebilir. Torrent sitelerinde indirirken genelde açıklama kısmı bulunuyor ve orada altyazının gömülü olup olmadığı belirtilmiş oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı